Cele mai bune căzi freestanding

Cele mai bune căzi freestanding

Topul căzilor freestanding vine în întâmpinarea nevoilor tale cu produse premium, calitative și inovatoare, care transformă orice baie într-o oază de relaxare și bucurie. Pe lângă calitatea lor, modelele au un design unic, care impresionează încă de la prima vedere. Cei care își doresc o baie de lux, vor găsi acest tip de cadă unul cu adevărat special.

Cele mai bune căzi freestanding – Clasament TOP 3

Dacă ai nevoie de o recomandare pentru alegerea unei căzi freestanding, acum ai ocazia să descoperi cele mai inovatoare și calitative produse, care nu te vor dezamăgi. Fiecare marcă prezentată aduce elemente unice obiectelor sanitare comercializate, funcționalități performante și design pe gustul tuturor. 



PRODUS
Cadă free-standing Ideal Standard Conca Solid Surface 180x80cm, cu sifon tip push-open inclus, alb matCadă free-standing Villeroy & Boch Hommage 177x77x45cm, alb alpinCadă free-standing Duravit Cape Cod 1855 x 885 mm













DESPRE
Cada din colecția Conca a fost realizată în colaborare cu studioul Palomba Serafini Associati, un maestru al designului contemporan.
Aceasta cadă a dispune de forme care urmăresc funcționalitatea, măiestria și calitatea, fiind de neegalat.
Fantă de preaplin – lățime: 80 mm, înălțime: 8 mm;
Greutate: 175 kg;
Volum de apa 430l;
Material: Compozit;
Dimensiuni: 1800 x 800 mm;
Culoare: Alb mat;
Cada are o suprafață exterioară cu finisaj satinat, un design elegant și luxos, care se potrivește tuturor stilurilor de amenajare, dar în special celor retro și vintage.
 Este fabricată din Quaryl, ce combină proprietățile cuarțului de înaltă calitate cu cele ale acrilului;
Permite o deplasare de 360 de grade în jurul ei, datorită designului unic.
Material: Compozit;
Dimensiuni:1771 x 771 x 450 mm;
Culoare: Alb Alpin;
Volum de apă: 160 l;
Cada de mijloc Duravit face parte din colecția Cape Cod.
Are un design premium, datorită panoului și ramei de suport realizate dintr-o singură bucată fără întreruperi sau muchii suprapuse. 
Înclinația permite o poziție cât mai confortabilă, pe spate.
Material: Compozit;
Dimensiuni: 185.5 x 88.5 cm;
Culoare: Alb;



PLUSURI
rezistență crescută la zgârieturi și pete;
sifon Click-clack cu capac finisaj compozit inclus;
picioare incluse;
bună rezistență la alunecare, la șocuri și o bună izolare fonică;
scurgere specială;
DuraSolid A (trihidrat de aluminiu);

MINUSURI
designul dreptunghiular nu este pe placul tuturor;este mai potrivită pentru băile de dimensiuni generoase;este o cadă de mijloc, ceea ce limitează monarea;
Vezi AICI prețVezi AICI prețVezi AICI preț

Cele mai bune căzi freestanding ovale

Căzile freestanding ovale sunt adevărate surse de inspirație pentru cei care își doresc o baie de lux, ca în reviste. Minimalismul și rafinamentul sunt principalele calități pe care un astfel de produs le va insufla băii tale. De asemenea, sunt extrem de practice și de confortabile, pentru ca tu să te bucuri de relaxare ori de câte ori te răsfeți în propria casă. Descoperă cele mai bune recomandări de cadă freestanding de tip ovale. 

Cadă free-standing Laufen Palomba 180x90cm EXPUS

Cele mai bune căzi freestanding

Vezi AICI preț

Cada este realizată din compozit mineral Sentec, are proprietăți anti-alunecare, fiind extrem de plăcută la atingere. Modelul este unul unic pe piața din România, datorită formei inovatoare care oferă un confort sporit. Mai mult, dimensiunile de 1800 x 900 mm reprezintă tot confortul de care ai nevoie. 

PLUSURIMINUSURI
sifon ascuns cu sistem click-clack inclus;
poate fi montată atât lângă un perete, cât și pe mijlocul băii;
montarea trebuie realizată de un instalator specializat;

Cadă free-standing Ideal Standard Around 180x85cm, cu sifon tip push-open inclus, alb lucios/negru

Cele mai bune căzi freestanding

Vezi AICI preț

Cada este fabricată dintr-un material premium, precum este acrilul. Aceasta are un design elegant și o combinație de nonculori care atrag imediat privirile tuturor. Modelul este unul de lux, în linii curbate, extrem de modern. De asemenea, dispune de dimensiuni generoase, avînd 1800 x 850 mm. 

PLUSURIMINUSURI
sifon Click-clack cu capac inclus;
fantă de preaplin;
se potrivește mult mai mult băilor care au o amenajare alb/negru, nu celor colorate;

Cadă free-standing Besco Amber 170 x 80 cm alba

Cele mai bune căzi freestanding

Vezi AICI preț

Cu o dimensiune de 1700 x 800 mm, modelul este potrivit chiar și pentru băile medii sau mici. Cada face parte din colecția Amber, care pune accentul pe funcționalitate și inovație, din toate punctele de vedere. Este confecționată din acril și are un design spectaculos, datorită marginilor unice. 

PLUSURIMINUSURI
sifon click-clack cu preaplin rectangular slim inclus;
întreținere și curățare ușoară;
chiar dacă produsul are un model inedit, el nu se poate integra în orice stil de amenajare;

Cele mai bune căzi freestanding rectangulare

Dacă ești în căutarea unui top pentru căzile freestanding rectangulare, aici vei găsi modele impresionante, de o calitate superioară și un design unic. Spre deosebire de cele ovale, căzile dreptunghiulare au linii drepte, care se potrivesc unor amenajări clasice, perfecte. Acestea dispun de finisaje premium care se îmbină perfect cu funcționalitate și aspectul inedit. 

Cadă free-standing Villeroy & Boch Finion 170x70x62cm, alb alpin, finisaje Gold

Cele mai bune căzi freestanding

Vezi AICI preț

Cada face parte din colecția Finion, fiind fabricată din compozit cu o atenție deosebită a detaliilor. Culoarea alb alpin oferă spațiului interior o atmosferă luminoasă. De asemenea, materialul Quaryl combină proprietățile cuarțului de înaltă calitate cu cele ale acrilului, rezultând un produs premium. Finisajele gold reprezintă un touch de bun gust și rafinament. 

PLUSURIMINUSURI
are o rezistență bună la alunecare, șocuri și izolare fonică de înaltă calitate;
Sifon cu preaplin push-to-open;
finisajele gold nu sunt pe gusturile tuturor, însă produsul dispune și de finisaje chrome sau champagne;

Cadă freestanding Duravit XViu 160x80cm cu cadru metalic negru mat și sifon cu preaplin integrat

Cele mai bune căzi freestanding

Vezi AICI preț

Colecția XViu îți pune la dispoziție o cadă din acril sanitar, care dispune de un cadru metalic rezistent. De asemenea, emană o eleganță delicată, datorită geometriei precise a formelor și a detaliilor șlefuite până la un nivel de perfecțiune fără precedent.

PLUSURIMINUSURI
sifon cu preaplin;
tehnologie care permite obținerea unor forme organice ce extind confortul utilizării; 
se potrivește mai mult băilor cu o amenajare industrială, datorită cadrului metalic;

Cadă free-standing Ideal Standard Tonic II 180x80cm, cu sifon tip push-open inclus, alb lucios/negru

Cele mai bune căzi freestanding

Vezi AICI preț

Materialul din acril, cunoscut pentru durabilitatea și eleganța lui este perfect pentru o baie complet funcțională și elegantă. De asemenea, modelul se potrivește tuturor stilurilor de amenajare interioară, oferind un confort sporit atunci când ai propriile momente de răsfăț.

PLUSURIMINUSURI
fantă de preaplin;
sifon Click – Clack cu capac inclus;
nuanțele alb/negru pot limita paleta coloristică a unei amenajări;

Cum aleg o cadă freestanding bună?

Căzile de baie sunt unele dintre cele mai importante obiecte din această încăpere. Acestea nu numai că pot să devină principala atracție a spațiului, însă îți oferă clipele de liniște și confort. În plus, ele trebuie să alese în funcție de mai multe criterii, de stilul de amenajare adoptat și de calitatea lor. De aceea, noi venim în întâmpinarea nevoilor tale cu sfaturi pentru o cadă de baie așa cum ai visat. Iată care sunt aspectele cele mai importante:

TIPUL DE CADĂ FREESTANDING – există mai multe modele care îți pot fi pe plac. De exemplu, poți alege o cadă freestanding dreptunghiulară, ovală, asimetrică sau rotundă. Fiecare dintre acestea se potrivesc în funcție de spațiul pe care îl ai disponibil, dar și în funcție de stilul amenajării interioare. 

DIMENSIUNEA BĂII – aceasta este una dintre cele mai importante aspecte la care trebuie să te gândești înainte de a achiziționa o cadă. Dacă unele dintre ele se pot monta lângă un perete, altele sunt destinate pentru mijlocul încăperii, permițându-ți o deplasare de 360 de grade în jurul lor. 

MATERIALUL – este foarte important să iei în considerare această caracteristică, deoarece, o astfel de cadă reprezintă o achiziție de lungă durată. Cu cât materialele folosite sunt unele premium, iar produsele atent fabricate, cu atât mai mult vei beneficia de o cadă rezistentă la pete sau zgârieturi. 

DESIGN ȘI FINISAJE – acestea sunt aspecte care țin, în primul rând, de designul interior al băii. De exemplu, o ramă suport realizată dintr-o singură bucată fără întreruperi sau muchii suprapuse, reprezintă un model de lux. De asemenea, poți alege finisaje gold, aurii, negre, champagne și multe altele pentru un touch elegant. 

PRODUCĂTORUL – brandul pentru care optezi este extrem de important. Acesta trebuie să aibă o istorie pe care să o cunoști, o viziune înaltă asupra produselor, să investească în tehnologii și inovare. 

Mărci recomandate de Sensodays

Există o mulțime de căzi freestanding, însă nu toate dintre ele îndeplinesc cerințele utilizatorilor din diferite motive. De aceea, noi venim în ajutorul tău, iar pe lângă recomandarea de căzi freestanding, îți punem la dispoziție mărci producătoare de renume în lume! Acestea îndeplinesc toate criteriile, de la folosirea unor materiale calitative, premium și tehnologii inovatoare, până la colaborarea cu designeri internaționali în proiectarea căzii perfecte. 

Marca Ideal Standard

Ideal Standard este o companie recunoscută la nivel mondial pentru activitatea ei, fiind prezentă în peste 30 de țări pe tot globul. Brandul are o mulțime de game care cuprind obiecte sanitare din ceramică, sisteme de duș, robinete, soluții wellness și multe altele. De asemenea, lucrează cu designeri renumiți pentru a oferi clienților produse inovatoare, cu cele mai noi tehnologii. Viziunea Ideal Standard este aceea de a aduce era digitală în baie, creând un spațiu de relaxare și plăcere. 

Prețurile căzilor de baie sunt accesibile, însă vei găsi și produse cu un preț ridicat. Acesta se datorează faptului că materialele folosite sunt unele premium, cu rezistență crescută, dar și designului unic. 

Marca Villeroy & Boch

Villeroy & Boch este un producător care a început producția de obiecte sanitare din ceramică, încă din secolul al 19-lea, transformând cu timpul baia într-un spațiu relaxant, care întreține starea de bine și nu doar un loc pentru igiena personală. 

Misiunea brandului aduce în casa ta nenumărate stiluri și estetici, fiecare diferite, pentru ca tu să te exprimi în amenajare în funcție de personalitatea ta! Prețurile căzilor sunt accesibile pentru persoanele care își doresc o baie unică în lume, unde funcționalitatea și relaxarea se îmbină perfect. 

Marca Duravit

Duravit este unul dintre cele mai apreciate branduri, care pune accentul nu numai pe calitatea inovatoare a produselor, dar și pe designul întregii băi și modul în care obiectele sanitare și mobilierul transformă încăperea într-un adevărat sanctuar de liniște și relaxare. 

Prețurile căzilor de baie freestanding pot fi destul de ridicate, tocmai datorită profesionalismului și tehnologiei folosite în fabricare lor. 

Cum se folosește o cadă freestanding

În primul rând, atunci când vine vorba despre montarea unei căzi freestanding, vei avea nevoie de un profesionist, deoarece, acestora le trebuie o scurgere specială în podea, o alimentare cu apă care să nu se observe, dar și o atenție deosebită a instalării. De asemenea, este important să știi din timp ce fel de baterie de cadă vei alege. Acestea pot fi cu montare pe cadă, pe podea sau pe perete. 

Unul dintre cel mai important lucru pe care este necesar să îl ai în vedere este întreținerea și curățarea căzii. Nu folosi soluții de curățat puternice, pentru a păstra cât mai mult aspectul uniform și nu încerca să elimini petele cu bureți abrazivi. De asemenea, pentru un plus de îngrijire, poți alege să ștergi cu o lavetă curată și uscată picăturile de apă, după fiecare duș. Acest lucru evită formarea petelor. 

Așadar, acestea sunt recomandările și topurile pentru căzile de baie freestanding. Ia în considerare informațiile și sfaturile de mai sus pentru a te bucura de o încăpere plină de viață, lux și rafinament!

Sursa foto: Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente despre căzile freestanding

Care este cea mai potrivită cadă freestanding pentru băile retro?

Modelele de căzi freestanding cu picioare te vor ajuta să obții o amenajare retro de lux.

Cum știu dacă o cadă freestanding se potrivește băii mele?

Orientează-te după dimensiunea încăperii. Căzile freestanding sunt piesa centrală a băilor, iar ele sunt de obicei potrivite în camere mai mari.

Care este cea mai bună cadă freestanding?

Cea mai bună alegere este aceea care se potrivește nevoilor tale. Ia în considerare producătorul, designul și materialele folosite la fabricare.

Cum aleg o cadă freestanding pentru o baie modernă?

 Modelele dreptunghiulare, în linii drepte și cele ovale sunt potrivite pentru un stil de amenajarea modern și contemporan.

Care sunt cele mai bune baterii pentru o cadă freestanding?

În cazul în care vei monta cada în mijlocul băii, alege o baterie cu montare pe podea.