Modele de lenjerii de pat pentru o ambianță rafinată și totodată relaxantă în dormitor

Modele de lenjerii de pat pentru o ambianță rafinată

În dormitor, nu doar mobila este importantă pentru o amenajare de excepție. Decorațiunile joacă un rol important pentru că ele întregesc impresia stilistică pe care o creează piesele de mobilier. La categoria ornamentelor intră și textilele pentru pat, care trebuie alese cu grijă, având în vedere design-ul de ansamblu al încăperii.

Există diferite modele de lenjerii de pat dintre care poți alege pentru a obține exact aspectul dorit de tine. În cele ce urmează, poți găsi idei care să te inspire în amenajarea dormitorului tău.

Modele de lenjerii de pat mono- sau bicolore caracterizate de eleganță

O variantă pentru decorarea dormitorului prin intermediul textilelor este utilizarea unor lenjerii de pat fără model, monocrome sau în două culori. Acestea oferă o ornamentare discretă, ideală mai ales atunci când mobila din încăpere are un aspect bogat care vrei să fie pus în evidență.
Lenjeriile de pat Behrens se caracterizează prin îmbinarea armonioasă dintre discreție și rafinament. Acestea sunt albe, vișinii sau crem, culori folosite individual sau pentru a crea o combinație inedită.

Poți lua în considerare și lenjeriile în două culori Tommy Hilfiger, al căror design se remarcă prin faptul că nuanța de bază este pusă în valoare prin anumite accente de culoare contrastante, care accentuează rafinamentul materialelor de calitate utilizate.

Dacă dorești lenjerii de pat albe simple, perfecte pentru crearea unei atmosfere de relaxare deplină, seturile de lenjerii Descamps sunt o opțiune bună. Acestea sunt create din bumbac de înaltă calitate acoperit cu un strat de satin care aduce un plus de rafinament, pe lângă experiența tactilă plăcută.

Modele de lenjerii de pat cu modele moderne sau inspirate din natură

Dacă vrei să pui în valoare amenajarea camerei prin intermediul decorațiunilor textile, poți alege o lenjerie de pat colorată, cu model geometric modern sau cu elemente naturale. Mai ales dacă piesele tale de mobilier sunt simple. cu linii clare și discrete, poți să creezi un efect vizual neașteptat prin alegerea unor lenjerii în nuanțe inedite.
Prin intermediul lenjeriilor de patMissoni Home poți adăuga un element modern contrastant în designul dormitorului tău. Acestea se caracterizează prin culorile puternice și aspectul bazat pe îmbinarea de linii și forme care aduc aminte și de cele de pe țesăturile orientale.
O altă variantă modernă constă în lenjeriile de pat Tommy Hilfiger cu forme geometrice accentuate, care pot fi încadrate chiar și într-o încăpere cu elemente clasice prin atemporalitatea modelului lor.

O opțiune este să alegi o lenjerie cu un model floral sau vegetal plăcut, stilizat în mod inedit. Acest cearșaf pentru pilotă Descamps se remarcă prin nuanțele plăcute și formele aerate ale modelului. Creat din bumbac percale de calitate, cu un strat de satin cu efect vizual acvatic, acesta creează o experiență tactilă deosebită.

Acestea sunt câteva modele de lenjerii de pat pe care le poți alege pentru a avea confortul dorit în dormitor, laolaltă cu un aspect armonios al amenajării până la cele mai mici detalii. Lenjeriile simple sau cu modele adaugă un element decorativ rafinat oricărei încăperi în care sunt folosite.

Sursa foto: Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri despre modelele de lenjerii de pat

Ce model de lenjerie de pat să aleg?

Poți alege o lenjerie de pat simplă, monocromă sau în două culori, sau una cu un model geometric interesant. Opțiunea ta depinde de aspectul de ansamblu al amenajării dormitorului, pentru că lenjeria trebuie să se potrivească cu mobila și celelalte decorațiuni.

De ce să aleg o lenjerie de pat cu model?

Lenjeriile de pat cu model sunt o idee bună pentru adăuga o pată de culoare în cadrul design-ului dormitorului tău. Mai ales dacă ai realizat o amenajare modernă și vrei să adaugi un element contrastant, textilele sunt perfecte pentru a face acest lucru.

De ce să aleg o lenjerie de pat simplă?

Poți alege o lenjerie de pat simplă dacă stilul de amenajare ales pentru dormitor pune accent pe ornamentația bogată mobilei. În acest caz, echilibrul ar putea fi stricat de o lenjerie de pat prea colorată, așa că este recomandat să te limitezi la cele în nuanțe clasice.