SensoDays – Baia în Care te simți cu adevărat … BINE

Baie Geberit My Day

Indiferent de sezon, casa ta are nevoie de atenția cuvenită, de acel mic spark și drive-ul care să o facă să strălucească atunci când ”își dorește” puțină inspirație de la ”tine”.

Tocmai de aceea, în această toamnă, prietenii de la Casa și Grădina ne-au cerut ajutorul cu sfaturi privind amenajarea unei băi.
De ce? Pentru că aranjarea băii este întotdeauna prima pe lista celor care își doresc ceva nou în casă.

Ideile sunt acolo, dar ce te faci cu vechea faianță, cu zgomotul, ca să nu mai amintim de praful care se pune peste tot? Intri pe SensoDays.ro sau cumperi ultimul număr din Casa și Grădina pentru ”inspirație”.

Pentru că pe SensoDays.ro există o diversitate extinsă de soluții care te pot ajută să ai baia pe care ți-o dorești, indiferent cât sunt de diferite sunt gusturile.

Un interior mic? O baie mare în stil britanic? Recomandarea este să alegi culori deschise, iar pentru un plus de personalitate, combină culorile plăcilor ceramice.

Baie Geberit My Day

Deci? Începem? Pe SensoDays.ro, în secțiunea Placări & Pardoseli găsești produse pentru toate gusturile și mai ales, ideile!

Iris Ceramica, FMG, Diesel Living? We have the very best! Descoperă o gamă extinsă, de la faianță, la gresie. Transformă-ți casa întruna strălucitoare, indiferent de stilul pe care îl alegi, de la cel parizian, la cel londonez. Ai alte gusturi? Pe SensoDays.ro îți găsești inpirația garantat.

Iar pentru cei cu adevărat pretențioși, un lavoar negru mat se potrivește perfect pe fundalul unei gresii care imită modelul marmurei și care îi dă încăperii un aer elegant.

Pentru restul baii, recomandarea SensoDays.ro este: Baterie de duș Ideal Standard Tonic II, Set de Baterii 3 în 1, Kludi Zenta Alb cu baterie de lavoar, baterie de cadă și set de duș cu agățătoare, bară de Duș Ideal Standard, Ideal Rain cu 3 funcții, Lavoarul Duravit Darling New, baterie cada Ideal Standard IdealStream.

Pentru a face lucrurile mai simple, SensoDays.ro are o secțiune de recomandări și sugestii pentru amenajarea unei băi complete, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și de buget. Obiecte sanitare, mobilier, dușuri și căzi, toate potrivite între ele, din aceeași colecție sau complementare.

Pentru că pe SensoDays.ro, orice idee pe care o ai o poți pune în practică în cel mai exquisite mod cu putință.
Și nu uitați, ne găsiți în ultimul număr din Casa și Grădina!

Deci, voi ce soluții ați ales pentru casa voastră?

Baie Geberit Darling New