Baie roz cu alb – cele mai inspirate alegeri pentru o amenajare de lux!

Baie roz cu alb

Amenajarea de lux a băii a devenit o necesitate pentru cei care își doresc o oază de liniște, relaxare și intimitate. Ca rezultatul să fie cel așteptat există două elemente foarte importante care ajută la modernizarea spațiului: obiectele sanitare și paleta cromatică. Rozul este o nuanță caldă care oferă un sentiment profund de confort și poate fi combinată cu alb, gri, bej, negru sau alte tonuri complementare.

Amenajare baie roz – elementele esențiale pentru un rezultat de lux

Dacă îți dorești o baie cu roz, trebuie să acorzi o atenție foarte mare detaliilor, obiectele sanitare fiind cele mai importante din această ecuație. Acestea trebuie să fie cât mai calitative, pentru că rozul este o culoare pretențioasă. Ea poate transforma o baie într-o încăpere kitchoasă extrem de repede atunci când nu știi cum să o combini cu alte nuanțe. De aceea, cea mai sigură alegere este să te orientezi către obiecte sanitare albe sau în tonuri cât mai neutre și să lași rozul să își facă de cap prin accesorii și elemente de decor, sau, de ce nu, folosind nuanța pe pardoseală și pereți. 

Dacă ești o persoană care iubește extravaganța, poți apela și la obiecte sanitare roz, însă trebuie să ai în vedere că acestea sunt piesele de rezistență ale încăperii. Dacă alegi o cadă roz, un lavoar sau chiar și o cabină de duș este posibil să faci din baia ta o încăpere cu adevărat spectaculoasă și demnă de admirat. Cu toate acestea, în cazul în care în viitor îți dorești să schimbi paleta cromatică a băii este foarte posibil să te lovești de câteva probleme în ceea ce privește combinația de culori. Obiectele sanitare roz sunt destul de greu de asortat și de „reinventat” într-o nouă estetică. 

Astfel, în funcție de dimensiunile camerei, poți să apelezi la diferite stiluri de amenajare. De exemplu, dacă îți dorești o baie retro, orientează-te către căzi freestanding, deoarece, reprezintă cele mai spectaculoase alegeri. În designul retro, poți apela cu ușurință la pereți roz și alte accesorii de decor, lăsând elementele principale cât mai neutre. De asemenea, poți amenaja în jurul ei covorașe roz, flori și alte ornamente de lux. 


Pentru cei care își doresc o estetică spectaculoasă și produse de cea mai înaltă calitate, Besco este brandul lor de încredere. Această companie este înființată cu scopul de a răspunde nevoilor exigente ale clienților, având un design inteligent și cele mai noi tehnologii încorporate.

În cazul în care ai o baie de dimensiuni mai mici și vrei să rămâi fidel unei estetici mult mai moderne, știi deja că dușurile de tip walk-in sunt cea mai bună variantă. Alege întotdeauna panouri și uși de duș, atât pentru protecție, cât și pentru a îmbunătăți aspectul final. Astfel, produsele Radaway reprezintă soluții care îți permit să îți exprimi simțul estetic și să te bucuri de o baie confortabilă și funcțională. Acestea sunt conforme cu cele mai recente tendințe de pe piață și reușesc să combine calitatea, inovația și frumusețea formelor într-un singur obiect sanitar.

Tot la capitolul detalii importante intră și coloanele de duș. Pentru un plus de spectaculos, poți apela la culori inedite, așa cum este negru sau auriu. Pentru cei care își doresc elemente unice în propria baie, Hansgrohe este brandul care se bazează pe perfecțiunea formei și calitatea de top a produselor.

Idei de baie roz – combinații de culori care nu dau greș niciodată

Rozul poate fi ales în diferite tonuri, ceea ce înseamnă că este compatibil cu o mulțime de culori. Cele mai comune combinații sunt:

  • roz cu alb;
  • roz cu gri;
  • roz cu negru;
  • roz cu bej;
  • roz cu alte culori puternice;

Pentru ca tu să faci alegerea potrivită, ai nevoie de inspirație dar și materiale calitative care să pună rezultatul mult visat în valoare.

Așadar, dacă îți dorești o baie roz de lux, ia în considerare sfaturile și informațiile de mai sus și nu ezita să te bucuri de propria oază de relaxare!

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro