WC cu spălare și uscare – Informații utile despre cel mai bun vas de toaletă

WC cu spălare și uscare

Oamenii petrec destul de mult timp în baie, iar acest lucru influențează într-o mare măsură și alegerile făcute când vine vorba despre cumpărarea unui wc. Mulți, însă, nu mai sunt adepții modelelor clasice, preferând tot mai mult pe cele care încorporează tehnologia modernă, dotate cu numeroase funcții importante pentru confort, dar și pentru obținerea unui design adecvat în baie. 

În articolul de mai jos vei descoperi câteva informații utile pentru a reuși să faci alegerea unui vas de wc de cea mai bună calitate și vei afla care sunt avantajele utilizării sale, diferită față de cea a celui tradițional.

Criterii în alegerea celui mai bun vas de toaletă cu spălare și uscare

WC cu spălare și uscare

O baie funcțională nu poate exista fără prezența unui vas de toaletă adecvat. Persoanele care petrec minute bune la toaletă sunt de părere că alegerea trebuie să se facă doar după o informare corectă și de lungă durată, în așa fel încât să se descopere exact modelul care să ofere confortul dorit. 

În opinia celor mai mulți oameni, un wc de calitate este cel cu funcție de spălare automată și de uscare, considerând că nu și-ar mai putea închipui traiul de zi cu zi într-o baie cu un model clasic. De ce să pierzi timp de calitate cu igienizarea vasului de toaletă dacă există un obiect sanitar care poate face asta rapid, ușor, de unul singur? 

Avantajele tehnologiei moderne fac din vasul de toaletă cu spălare și uscare un must-have în orice locuință elegantă, funcțională, luxoasă. Criteriile în alegerea unui astfel de produs sunt următoarele:

  • Tipul de montaj al toaletei (influențează funcționarea și aspectul său);
  • Dimensiunile (și înălțimea vasului contează pentru a avea o poziție a corpului perfectă);
  • Forma wc-ului (rotundă, ovală, pătrată);
  • Funcțiile cu care este dotat (spălare, uscare, zgomot redus, odorizant, economie de apă);
  • Producătorul (renumele brand-ului poate fi o asigurare a calității);

Există vase de wc cu spălare și uscare, dotate cu capace, cu diferite funcții de bideu, care pot fi folosite cu succes pentru o curățare totală a vasului de toaletă și a corpului uman.

WC cu spălare și uscare

Avantajele alegerii unui wc cu spălare și uscare în detrimentul vasului clasic

Extrem de modern și de căutat în ultima vreme, acest tip de wc reușește să demonstreze că igiena poate fi menținută permanent, fără probleme, imediat după ce a fost folosită toaletă. Avantajele produsului sunt numeroase și ar trebui știute de toată lumea:

  • se folosește extrem de ușor, datorită tehnologiei de ultimă oră;
  • îmbunătățește nivelul de confort;
  • este o alegere prietenoasă cu mediul înconjurător, pentru că se renunță, de cele mai multe ori, la folosirea hârtiei igienice și a șervețelelor de unică folosință;
  • curăță cu jet de apă și usucă foarte bine organele genitale cu ajutorul aerului cald;
  • este simplu de instalat în baie;
  • se conectează lejer la instalația electrică, de apă și la canalizare;
  • este ideal, pentru că micșorează numărul problemelor legate de canalizare;
  • poate fi utilizat prin telecomandă, așa că va fi considerat perfect de către persoanele care nu au o mobilitate foarte mare;
  • este ideal pentru copiii care învață să meargă la toaletă;
  • se curăță singur după utilizare.
WC cu spălare și uscare
WC cu spălare și uscare

În concluzie, montarea în baie a unui wc cu spălare și uscare este de mare ajutor întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, dar, în același timp, contribuie decisiv la obținerea unui aspect estetic deosebit al încăperii, mai ales datorită designului modern. 

Surse foto:

shutterstock.com

ro.pinterest.com

Întrebări și răspunsuri frecvente despre vasul de wc cu spălare și uscare

Ce este un wc cu spălare și uscare?

Vasul de toaletă cu spălare și uscare este un wc modern, dotat cu numeroase funcții utile pentru menținerea igienei la cele mai înalte standarde.

Cum se folosește un wc cu spălare și uscare?

Un asemenea obiect sanitar poate fi controlat cu o telecomandă specială, încastrată în design-ul vasului de toaletă, altele, însă, pot funcționa chiar și printr-o comandă dată de smartphone. Pentru fiecare model este necesar să se cunoască instrucțiunile.

Care sunt criteriile în alegerea vasului de wc cu spălare și uscare?

Alegerea unui astfel de obiect sanitar trebuie să țină cont de dimensiuni, tip de montare, formă, funcții, renumele producătorului și nivelul investiției care se dorește a fi făcută.