Sisteme de bideu

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 25

Cei mai importanti producatori din categoria Obiecte sanitare
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 25

Cauti un capac WC cu functie bideu, pentru a asigura, tie si familiei tale, o mai buna igiena a zonelor intime? Te invitam sa explorezi oferta SensoDays de obiecte sanitare si vei descoperi, cu siguranta, acel capac de WC cu bideu adecvat nevoilor tale si familiei tale.
Un capac WC bideu isi datoreaza fiabilitatea si eficienta excelenta unor functii precum: ajustarea facila a temperaturii apei, aerului si a scaunului, ajustarea duzei de spalare si a intensitatii fluxului de apa, lumina de noapte, sistem de inchidere soft-close. Ca sa-l pui in functiune nu trebuie sa faci altceva decat sa il racordezi la o sursa de apa rece si la o sursa de energie electrica.
Un capac WC cu bideu este, de fapt, alternativa ideala a bideului in baile mici, pentru ca te ajuta sa faci economie de spatiu. Orice baie va fi completata armonios de un bideu montat pe WC ales dintre numeroasele modele disponibile in magazinul nostru. Foloseste filtrele din partea stanga a paginii pentru a selecta acel bideu capac WC potrivit nevoilor tale, in functie de producator si pret.
O simpla comanda online pe site-ul SensoDays iti poate aduce in cel mai scurt timp modelul perfect de capac de WC cu bideu, oferindu-ti confort suplimentar si o igiena imbunatatita.