Chiuvete bucatarie
Chiuvete bucatarie

Chiuvete compozit - 270 produse cu preturi incepand de la 738 lei pana la 4171 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 73 până la 144 din 270 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Chiuvete compozit - TOP 6 producatori

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 73 până la 144 din 270 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Iti punem la dispozitie cea mai diversificata oferta de chiuvete de bucatarie realizate din compozit de la producatori internationali de top, precum Franke, Teka, Hansgrohe. Chiuveta din compozit isi datoreaza fiabilitatea si rezistenta excelenta la temperaturi ridicate materialului inovator din care este realizata: un amestec de particule de granit strans unite cu o rasina de calitate superioara.
Orice bucatarie va fi completata armonios de unul dintre numeroasele modele robuste de chiuvete din compozit, disponibile intr-o gama variata de culori. Foloseste filtrele din partea stanga a paginii pentru a selecta din oferta noastra de chiuvete de bucatarie din compozit produsul adecvat nevoilor tale, in functie de montaj, dimensiuni, orientare, numar de cuve si pret.
O simpla comanda online pe site-ul SensoDays iti poate aduce in cel mai scurt timp modelul perfect de chiuveta bucatarie compozit, fie ca este vorba despre o chiuveta incastrabila ori de una care se monteaza sub blat, de o chiuveta cu sau fara picurator, sau de o chiuveta din compozit tratata cu ioni de argint, pentru a diminua inmultirea bacteriilor pe suprafata materialului.

Cum se întreţine chiuveta din compozit?
Trebuie doar respectate câteva reguli de bază pentru întreţinerea chiuvetei din compozit, realizează o curăţare constantă, citeşte instrucţiunile producătorului şi evită produsele chimice şi abrazive de curăţare.

De ce să alegi o chiuvetă din compozit?
Principalele avantaje ale chiuvetelor din compozit sunt durabilitatea şi rezistenţa, se regăsesc într-o gamă variată de culori şi sunt uşor de integrat în design-ul bucătăriei.

Cât de importantă este orientarea cuvei?
Orientarea cuvei este un aspect important de care trebuie să ții cont. În funcţie de locul unde va fi plasată chiuveta poţi opta pentru orientarea spre dreapta sau spre stânga sau variantele mai accesibile, de tip reversibil sau fără orientare (cea fără scurgător).