Blanco
Blanco

Chiuvete compozit, Blanco, Bej, Alb - 29 produse cu preturi incepand de la 1175 lei pana la 2567 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 29

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Chiuvete compozit - TOP 6 producatori

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 29


Blanco - Calitate si design.


   Fondata in 1925, compania Blanco este acum un brand premium recunoscut international. Acum face parte din grupul Blanc & Fischer si este prezenta in peste 100 de tari din Europa, America de Nord, si APAC.
Blanco ofera solutii complete pentru bucatariile domestice, de baterii si chiuvete pana la sisteme de purificare, carbonatare, filtrare si racire a apei, inclusiv accesorii suplimentare precum dozatoare de detergent. O gama variata de produse este disponibila intr-o mare varietate de modele, culori si materiale, potrivite pentru orice stil si design.

   Mai mult decat apa. Cand vine vorba de apa in bucatarie este nevoie de cele mai inteligente si de incredere solutii. Nici o alta parte a bucatariei nu este atat de solicitata precum chiuveta de bucatarie! Calitatea este esentiala pentru Blanco. Nici o chiuveta nu paraseste productia fara o verificare finala a calitatii.
Pentru bateriile de bucatarie, Blanco selecteaza cu atentie materialele care vin in contact cu apa potabila. Blanco dezvolta si lanseaza constant produse noi, iar produsele sunt permanent imbunatatite pana la cele mai mici detalii.


   Design. Un element cheie al succesului Blanco este design-ul gandit pana la cel mai mic detaliu. Conceptele de design se bazeaza pe analize extinse ale tendintelor actuale, pe studii privind obiceiurile de viata si pe dialog constant cu clientii. Astfel ca rezulta produse cu design modern ce combina functionalitatea cu confortul si estetica.
Deoarece designul special si atemporal este important pentru Blanco, acesta si-a unit fortele cu renumitul designer Marily Russel - fondatoarea Design Magnifique din Florida.