Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Black Friday la SensoDays - branduri premium

Black Friday cu SensoDays - branduri premium de 5* la preţ de 3*


Pe tot parcursul anului, SensoDays îţi aduce mii de produse Home & Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poţi bucura de aceste produse de 5* la preţ de 3*.


De vineri, 15 noiembrie, ora 00:00 până luni, 18 noiembrie, ora 10:00 intră pe SensoDays, alege-ţi preferatele dintre produsele de pe site şi spune “Start!” shoppingului de calitate.


Dacă nu ştii încă din ce ai putea alege sau vrei să “răsfoieşti” un pic oferta premium a brandurilor din portofoliu, citeşte mai jos detalii despre acestea şi pregăteşte-te ca de acest Black Friday să îţi transformi cu totul casa.

Soluţii complete pentru baie cu Geberit, Ideal Standard şi Hansgrohe

Geberit, Ideal Standard şi Hansgrohe sunt branduri celebre în domeniul instalaţiilor şi obiectelor sanitare, venind periodic cu inovaţii şi produse care mai de care mai spectaculoase.


Fie că îţi doreşti o baie clasică, fie că ai merge mai degrabă pe una ceva mai nonconformistă, nu face rabat de la calitate sau funcţionalitate şi alege de pe SensoDays dintr-o gamă largă de produse, de la sisteme de montaj, igienizare şi întreţinere până la soluţii de design, baterii şi accesorii.

Design special cu Tommy Hilfiger şi Missoni Home

Două branduri premium care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Tommy Hilfiger şi Missoni Home sunt şi ele prezente pe SensoDays, iar de acest Black Friday produsele lor sunt mult mai accesibile.


Seturi de lenjerii, halate şi prosoape de baie, perne decorative, tot felul de cadouri pentru cei dragi – acceptă provocarea unei viziuni diferite, dar foarte calde şi potrivite oricărui cămin.


Coloana de dus Ideal Standard IdealRain
Lenjerie de pat Tommy Hilfiger Bandana

Villeroy & Boch şi Zwiesel 1872 pentru seri de neuitat împreună cu cei dragi

Villeroy & Boch şi Zwiesel 1872 pentru seri de neuitat împreună cu cei dragi Petrecerile, întâlnirile sau mesele alături de familie şi prieteni trebuie neapărat însoţite de produsele Villeroy & Boch şi Zwiesel 1871. Villeroy & Boch îţi propune tot felul de obiecte din porțelan premium, iar Zwiesel 1872 este un brand de top în fabricarea produselor din sticlă. Aşadar, de acum, paharele, bolurile, vazele, tacâmurile sau chiar decoraţiunile pentru living vor fi parte a unei poveşti cu un concept inedit.

Atmosfera specială cu Maison Berger şi Kartell

Pe lângă familie şi prietenii dragi, atmosfera caldă a casei tale poate fi construită şi cu produsele Maison Berger. Pe SensoDays ai difuzoare & lămpi catalitice, odorizante de cameră sau auto, parfumuri pentru difuzoare, dar şi cadouri de tot felul, numai bine de achiziţionat acum, înainte de Sărbători.


Pe de altă parte, Kartell, celebrul brand de mobilă contemporană din plastic de înaltă calitate, este reprezentată şi pe SensoDays cu produse diverse, de la corpuri de iluminat, scaune sau mese până la boluri, pahare sau vaze.


Unul dintre cele mai mari site-uri Home & Deco, SensoDays are în portofoliu 100 de branduri premium, fiind prezent în 200.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs. SensoDays pune preţ pe calitate, inovaţie şi diversitate, venind mereu în întâmpinarea clienţilor lor cu oferte şi produse de neratat.

Set servirea mesei Villeroy&Boch Modern Grace
Lumanare parfumata Maison Berger