• Prosop de plaja Fouta Tommy Hilfiger Ranch 90x170cm, Denim

Prosop de plaja Fouta Tommy Hilfiger Ranch 90x170cm, Denim

Prosop de plaja Fouta Tommy Hilfiger Ranch 90x170cm, Denim


Incredere, independenta, diversitate si libertatea de expresie.

   Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri de designer si este recunoscut pe plan international pentru celebrarea esentei stilului clasic rece american.

   Fondata in 1985, Tommy Hilfiger ofera un stil premium, calitate si valoare la nivel mondial sub marca Tommy Hilfiger si Hilfiger Denim, cu o multime de colectii, inclusiv Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, Sport, Denim, accesorii si incaltaminte. In plus, brandul este licentiat pentru o gama larga de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri de mana si mobilier. Fondatorul Tommy Hilfiger ramane designer principal al companiei si asigura conducerea si directia pentru procesul de proiectare.

   Tommy Hilfiger a fost achizitionata de PVH Corp. in 2010. Cu sprijinul recunoasterii puternice la nivel mondial a consumatorilor, Tommy Hilfiger a construit o vasta retea de distributie in peste 115 de tari si mai mult de 1600 de magazine de vanzare cu amanuntul in intreaga America de Nord, Europa, America Latina si regiunea Asia-Pacific. Vanzarile globale de vanzare cu amanuntul a brand-ului Tommy Hilfiger au fost 6,5 miliarde USD in 2015.


Producător
Producator Tommy Hilfiger
Specificaţii
Material Bumbac
Culoare Denim
Specificatii Acest prosop este fabricat din bumbac 100%
Decorat cu franjuri la margini.
Densitatea materialului este de 300 g/m2.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register