• Set 2 pahare LSA International Groove Balloon 650ml
  • Set 2 pahare LSA International Groove Balloon 650ml
  • Set 2 pahare LSA International Groove Balloon 650ml
  • Set 2 pahare LSA International Groove Balloon 650ml
  • Set 2 pahare LSA International Groove Balloon 650ml

Set 2 pahare LSA International Groove Balloon 650ml

Set 2 pahare LSA International Groove Balloon 650ml


LSA International - peste 50 de ani de experienta!


   LSA International este cosiderat unul din cele mai importante brand-uri de sticlarie contemporana si portelan de inalta calitate.

   Compania este renumita pentru stilul unic, design-ul original, calitatea si durabilitatea deosebita a produselor sale. LSA International este o sursa de inspiratie pentru toti interesati de design si de creearea unei ambiante elegante si atragatoare, lucru valabil atat pentru cei ce vor sa isi imbunatateasca propriile case cat si pentru designeri de interior si grupuri de hoteluri de renume international. Compania este detinuta in continuare de familia Lubkowski ce a fondat-o in anii 1960, avand sediul in partea de vest a Londrei, in Sunbury-on-Thames.Colectiile principale LSA constau sticla si portelan.


   Aproape toate produsele de sticla sunt suflate manual. Asta inseamna ca fiecare produs este suflat individual si finisat manual de artisti priceputi, tehnica folosita fiind aceeasi de acum 2000 ani, imbunatatita de experienta fiecarui artizan. Cu exceptia catorva colectii la care de foloseste sticla reciclata, sticlaria LSA este fabricata din sticla Soda-Lime - fara plumb. Ingredientele principale sunt nisip, carbonat de sodiu si var. Amestecarea stiintifica a ingredientelor in proportii corecte asigura faptul ca textura, consistenta, culoarea si claritatea piesei finite sunt exact asa cum se doreste. Amestetul este incalzit pana la cateva sute de grade Celsius in cuptoare pe gaz. Ocazional, bule de aer pot ramane in sticla topita in timpul acestui proces, lucru perfect normal pentru produsele fabricate din sticla suflata manual.   Tehnologii moderne si secole de traditie se imbina pentru a produce portelan vitrificat de cea mai inalta calitate. Portelanul este fin, translucid si rezistent, ideal pentru a fi folosit atat acasa cat si in restaurante. Portelanurile LSA sunt produse in matrite speciale, manerele acestora sunt aplicate manual. Incalzirea repetata in cuptoare si glazurarea portelanurilor asigura culoarea si durabilitatea lor clasica. Produsele din portelan pot fi vopsite cu vopsele metalice pretioase sau decorate manual.


Lemnul folosit in produsele LSA este stejar de cea mai buna calitate provenit din surse sustenabile aprobate FSC. Lemnul este uscat lent pentru a isi imbunatati textura si durabilitatea. Deliberat este lasat netratat, pentru a sublinia frumusetea sa pura, dar poate fi tratat cu uleiuri alimentare.


Producător
Producator LSA International
Colectia Groove
Specificaţii
Tip pahare Pahare diverse
Stil Modern
Caracteristici Un design unic, cu modele in relief ce ofera un aspect tactil pieselor din aceasta colectie. Formele neobisnuite si design-ul contemporan atrag atentia in mod deosebit si creeaza o atmosfera inedita pentru orice ocazie.

Sunt ambalate in cutii de inalta calitate.
Capacitate: 650 ml

Se curata manual cu apa calduta si detergent.
Se usuca cu o laveta moale.
Caracteristici speciale Suflate manual
Material Sticla
Dimensiuni 12 x 18.5 cm (L x H)

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register