• Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Set baterii 4in1 Hansgrohe Novus cu baterie lavoar, baterie cada si set de dus Crometta si 2 robineti coltar

Nume produs Preţ Disponibilitate Cantitate
Baterie lavoar Hansgrohe Novus 100, ventil pop-up
Baterie cada Hansgrohe Novus
Set de dus Hansgrohe Crometta NEW 100 Vario cu bara 0.65 m alb/crom
Robinet coltar E Hansgrohe
Total:

71030000 71040000 26532400 13902000

Producător
Producator Hansgrohe
Colectia Novus
Specificaţii
Tip Cu baterie cada
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii Setul include:
Baterie lavoar Hansgrohe Novus 100, ventil pop-up
Baterie cada Hansgrohe Novus
Set de dus Hansgrohe Crometta NEW 100 Vario cu bara 0.65 m alb/crom
2 x Robinet coltar E Hansgrohe
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register