• Set de dus Hansgrohe PuraVida Unica 0.9 alb-crom
  • Set de dus Hansgrohe PuraVida Unica 0.9 alb-crom

Set de dus Hansgrohe PuraVida Unica 0.9 alb-crom

Set de dus Hansgrohe PuraVida Unica 0.9 alb-crom

Producător
Producator Hansgrohe
Colectia PuraVida
Specificaţii
Material Metal cromat
Dimensiuni 1600 mm
Culoare Crom/Alb
Specificatii Setul de dus contine urmatoarele :
Para de dus PuraVida 150 cu 3 functii : SoftRain, Massage, Mix
Furtun Isiflex cu dimensiunea de 1.6 m
Bara de dus cu sistem special de glisare.
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register