• Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Alte imagini

Set Teka inox: cuptor electric HSB 645 71 litri inox anti-pata + plita gaz EFX 60 4G AI AL DR CI 60cm

Set Teka inox: cuptor electric HSB 645 71 litri inox anti-pata + plita gaz EFX 60 4G AI AL DR CI 60cm

Nume produsPreţDisponibilitateCantitate
Cuptor electric incorporabil Teka HSB 645 71 litri, multifunctional 9 functii, HydroClean PRO, clasa A+, inox anti-pata
Plita gaz incorporabila Teka EFX 60 4G AI AL DR CI 4 arzatoare, gratare fonta, inox
Total:
Pentru fiecare dintre produsele grele / voluminoase din acest produs grupat se va aplica, la livrarea prin curier, o taxa de manipulare, a carei valoare totala o veti gasi in pagina de comanda. Verificati totalul inainte de a trimite comanda

HSB 645 + EFX 60 4G AI AL DR CI


Compania Teka

   Teka este un grup industrial european care produce aparatura de bucatarie, baie, containere vitrifícate si industriale. A fost fondata in Germania in 1924.Este o companie de referinta in Europa pentru chiuvete, hote, plite si cuptoare si este líder mondial in productia de butoaie de bere. In prezent compania are 27 de fabrici pe trei continente, cu vânzari in peste 110 de tari si cu peste 100 de milioane de consumatori in intreaga lume.


   Teka are o platforma de distributie si logistica importanta cu sedii in Europa, Asia si America. De-a lungul istoriei sale, grupul industrial si-a mentinut in mod constant investitia in I&D ceea ce a permis crearea unor produse care sa intâmpine nevoile clientilor,printre acestea, cuptorul Hydroclean echipat cu un sistem de curatare revolutionar care utilizeaza doar un pahar cu apa. Inductia flexibila intitulata TekaFlex ofera cu aprox. 30% mai mult spatiu pentru preparare sau i-Hood, hota care a devenit primul aparat electrocasnic adaptabil unui produs Apple.Teka iHood®

   Este prima hota care integraza un dispozitiv pentru conectarea iPod-ului sau a iPhone-ului care impreuna cu doua difuzoare va permite ascularea muzicii fara pierderea calitatii, in timp ce dispozitivul functioneaza la putere maxima.


Teka Flex

   Plitele flexibile pe inductie ofera cu 30% mai mult spatiu de preparare, permitându-va sa utilizati recipiente multiple cu aceeasi cantitate de energie sau chiar recipiente mai mari in comparatie cu recipientele standard.


Teka iQuick

   Sistemul exclusiv iQuick Teka detecteaza materialul recipientului si fierbe apa in cel mai scurt timp posibil economisind timp si energie.


Cuptoarele Teka Combo

   Cuptoarele Combo sunt singurele cuptoare cu doua cavitati independente care permit prepararea unei fripturi mari in timp ce se prepara o pizza. Utilizarea aceluiasi spatiu ca si cuptorul standard.


Teka iSink

   Reprezinta fuziunea dintre chiuveta si bateria electronica. Datorita sistemului Touch Control si a unui singur deget aceasta poate fi reglata la 17 temperaturi diferite si 5 niveluri de flux al apei.


Bateria de baie ICON

   Reprezinta fuziunea dintre chiuveta si bateria electronica. Datorita sistemului Touch Control si a unui singur deget aceasta poate fi reglata la 17 temperaturi diferite si 5 niveluri de flux al apei.   Eco system Sistemele ecologice si de economisire a consumului de apa exista pentru toate tipurile de baterii Teka. Acestea economisesc cu peste 30% fata de consumul domestic de apa.


Companie premiata international:

Producător
Producator Teka
Specificaţii
Componenta set Cuptor + Plita
Caracteristici Cuptor electric incorporabil Teka HSB 645 71 litri, multifunctional 9 functii, HydroClean PRO, clasa A+, inox anti-pata
Functii: 9 functii gatire, Functie TURBO, Decongelare, ECO, Autocuratare Hidrolitica, Preincalzire Express
Accesorii incluse: Tava adanca (50 mm) cu protectie la rasturnare, tava pentru copt si gratar
Clasa energetica: A+
Dimensiuni: 595 x 595 x 559 mm
Altele: Sistem de curatare HydroClean PRO, Email Slippery, Touch Control cu display LED, Suporturi cromate cu 1 sistem telescopic, Sistem de siguranta impotriva accesului copiilor, Usa interioara complet din sticla (2 straturi), Sistem de ventilatie dinamica
Temperatura regulator: 50-250°C
Sistem de iluminare: 25W
Putere maxima consumata la conectare: 3215W
Lungimea cablului de alimentare: 110 cm

Plita gaz incorporabila Teka EFX 60 4G AI AL DR CI 4 arzatoare, gratare fonta, inox
Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare / zone: 4
Poztionare butoane control: Frontal
Dimensiuni: 600 x 510 mm
Altele: Plita pe gaz din inox (0,8 mm grosime), Nou design minimalistic & industrial al suprafetei din inox si al gratarelor din fonta, Design plat, forma patrata, Control cu butoane frontale metalice, Aprindere electrica integrata in buton, Siguranta la aprinderea flacarii, Arzatoare cu eficienta ridicata, Gratare fonta
Zone de gatire: 1 arzator coroana dubla: 4,00 Kw, 2 arzatoare semi-rapide: 1,75 Kw, arzator auxiliar: 1,00 Kw
Culoare Inox
Latime (cm) 60 cm
Garanţie
Garantie 36 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register