Uscator de rufe Bosch WTW85540EU Serie 8 cu condensare si pompa de caldura, 9kg, Clasa A++, ActiveSteam

Producător
Producator Bosch
Caracteristici Generale
Tip Incarcare Frontala
Capacitate uscare 9 Kg
Tip Uscare Cu condensare
Clasa energetica A++
Clasa uscare B
Consum 258 kWh/an
Display Da
Latime (cm) 60 cm
Dimensiuni 598 x 599 x 842 mm (L x l x H)
Culoare Alb
Greutate 54 kg
Nivel zgomot 65 dB
Programe
Numar programe uscare 14
Programe si Functii Programe speciale:Afânare lână (fără uscare), Mix, Ţesături bumbac, Sintetice (nu necesită călcare), Program temporizat - aer cald, Bumbac, Sintetice, Sport/Fitness, Ţesături închise la culoare, Bluze/Cămăşi, Business, Casual, Delicate

Programe speciale cu utilizare aburi pentru îndepărtare cute (antişifonare): Ţesături bumbac, Sintetice (nu necesită călcare)

Programe speciale cu aburi pentru refresh (împrospătare): Business, Casual

Selector programe cu funcție Pornit/Oprit integrată
Altele Tip uscător: cu condensare și pompă de căldură
Taste touchControl: Uscare delicată, Semnal sonor, Programare terminare program, Start/Pauză, Timpi uscare, Pornire/Oprire, Ajustare grad de uscare, Protecție împotriva acces copii (3 sec), Antișifonare 60 min, Antișifonare 120 min, Reglare intensitate aburi, Programare terminare program (24 h)
Ciclu antişifonare 120 min la sfârşitul
programului
Kit de evacuare inclus
SelfCleaning Condenser - Condensator cu autocuratare
AutoDry Technology - senzori pentru determinarea umidităţii din rufe
Sensitive Drying system: Tambur din inox cu volum mare şi structură specială pentru protecţia ţesăturilor; Palete softDesign pentru distribuţia optimă a rufelor în tambur şi uscare uniformă
AntiVibration Design: stabilitate sporită şi nivel de zgomot scăzut
Afişaj LED pentru indicarea timpului rămas şi programare terminare program (24 h), indicare status program, funcţii speciale
Sistem de siguranţă împotriva accesului copiilor
Semnalizare acustică la terminarea programului
Protecţie împotriva accesului copiilor
Ușă cu deschidere laterală pe dreapta
Tambur cu iluminare interioară LED
Hublou de sticlă cu ramă aluminiu satinat, gri închis
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Uscator de rufe Bosch WTW85540EU Serie 8 cu condensare si pompa de caldura, 9kg, Clasa A++, ActiveSteam    Uscător de rufe cu ActiveSteam: funcție de Refresh - îndepărtarea cutelor și a mirosurilor cu ajutorul aburului.


    Program Refresh: pentru țesături fără cute și împrospătate.

    ComfortControl: ușor de utilizat datorită interfeței intuitive.

    Extrem de silenţios: doar 65 dB

    Certificare ECARF: special pentru persoanele cu alergii sau piele sensibilă.

    SelfCleaning Condenser™: fără necesitatea curăţării manuale a condensatorului, plus economie de energie prin clasa A++ pe întreaga durată de viaţă a uscătorului.

ConfortÎmprospătare și îndepărtarea cutelor. Cu tehnologia ActiveSteam.

    Uscătoarele de rufe cu tehnologie ActiveSteam reduc cutele prin adaos de aburi după uscarea hainelor. Cu ActiveSteam îți poți revitaliza cu ușurință hainele și poți reduce cutele articolelor de îmbrăcăminte uscate.SustenabilitateNu vei mai curăța niciodată condensatorul. Datorită condensatorului cu auto-curățare.

    Condensatorul cu auto-curățare care nu necesită întreținere este ușor de utilizat și te scutește de curățarea obositoare. Datorită acestei inovații, condensatorul este curățat automat de până la patru ori în timpul procesului de uscare. Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură Bosch usucă deosebit de economic pe toată durata de funcționare a aparatului, cu uscătorul funcționând la întreaga capacitate.


PerformanțăUscare delicată a țesăturilor cu Sensitive Drying System.

    Cu Sensitive Drying System, rufele sunt uscate delicat şi uniform datorită tamburului cu structură unică ce permite circulația eficientă a aerului cald. Ca rezultat vei avea rufe moi, fără cute.SănătatePereți laterali AntiVibration: mai multă stabilitate, mai puține vibrații.

    Noul design al pereților laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând mașinile de spălat rufe foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare.


Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.