Uscator de rufe Bosch WTW8761BY Serie 6 cu condensare si pompa de caldura, 9kg, Clasa A++, SelfCleaning Condenser

Producător
Producator Bosch
Caracteristici Generale
Tip Incarcare Frontala
Capacitate uscare 9 Kg
Tip Uscare Cu condensare
Clasa energetica A++
Clasa uscare A
Consum 243 kWh/an
Display Da
Latime (cm) 60 cm
Dimensiuni 597 x 599 x 842 mm (L x l x H)
Culoare Alb
Greutate 57 kg
Nivel zgomot 64 dB
Programe
Numar programe uscare 14
Programe si Functii Programe speciale:Afânare lână (fără uscare), Mix, Prosoape, Pilote, Program temporizat - aer cald, Program temporizat - aer rece, Bumbac, Sintetice, Allergy Plus, Sport/Fitness, Ţesături închise la culoare, Bluze/Cămăşi, Delicate
Altele Ciclu antişifonare 120 min la sfârşitul
programului
Taste touchControl: Uscare delicată, Semnal sonor, Programare terminare program, Start/Pauză, Timpi uscare, Protecție împotriva acces copii (3 sec), Antișifonare 60 min, Antișifonare 120 min, Programare terminare program (24 h)
Semnal sonor la terminarea programului
SelfCleaning Condenser - sistem de curățare automată a condensatorului pentru performanță ridicată și consum redus de energie în permanență
Tambur cu iluminare interioară LED
AutoDry Technology - senzori pentru determinarea umidităţii din rufe
Display LED de mari dimensiuni pentru Uscare delicată, Semnal sonor, Programare terminare program, Start/Pauză, Timpi uscare, Protecție împotriva acces copii (3 sec), Antișifonare 60 min, Antișifonare 120 min, MF
Selector de programe iluminat cu funcţie Pornire/Oprire inclusă
Sensitive Drying system: Tambur din inox cu volum mare şi structură specială pentru protecţia ţesăturilor; Palete softDesign pentru distribuţia optimă a rufelor în tambur şi uscare uniformă
AntiVibration Design: stabilitate sporită şi nivel de zgomot scăzut
Sistem de siguranţă împotriva accesului copiilor
Semnalizare acustică la terminarea programului
Hublou de sticlă cu ramă silver gri-închis
Protecţie împotriva accesului copiilor
Kit de evacuare inclus
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Uscator de rufe Bosch WTW8761BY Serie 6 cu condensare si pompa de caldura, 9kg, Clasa A++, SelfCleaning Condenser    Uscător de rufe cu pompă de căldură și SelfCleaning Condenser™. Performanță ridicată și consum redus de energie în permanență in clasa de eficiență A++


    Sistemul SensitiveDrying: structura unică a tamburului protejează ţesăturile şi asigură rezultate de uscare remarcabile, fără a şifona rufele.

    Extrem de silenţios: doar 64 dB

    DirectSelect-Display: afișaj full touch LED Display și selector de programe iluminat pentru utilizare ușoară și intuitivă.

    SelfCleaning Condenser™: fără necesitatea curăţării manuale a condensatorului, plus economie de energie prin clasa A++ pe întreaga durată de viaţă a uscătorului.

SustenabilitateNu vei mai curăța niciodată condensatorul. Datorită condensatorului cu auto-curățare.

    Condensatorul cu auto-curățare care nu necesită întreținere este ușor de utilizat și te scutește de curățarea obositoare. Datorită acestei inovații, condensatorul este curățat automat de până la patru ori în timpul procesului de uscare. Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură Bosch usucă deosebit de economic pe toată durata de funcționare a aparatului, cu uscătorul funcționând la întreaga capacitate.


PerformanțăUscare delicată a țesăturilor cu Sensitive Drying System.

    Cu Sensitive Drying System, rufele sunt uscate delicat şi uniform datorită tamburului cu structură unică ce permite circulația eficientă a aerului cald. Ca rezultat vei avea rufe moi, fără cute.SănătatePereți laterali AntiVibration: mai multă stabilitate, mai puține vibrații.

    Noul design al pereților laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând mașinile de spălat rufe foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare.


Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.