Aquanova

    • Ai facut o selectie pentru care nu exista produse. Te rugam alege alta combinatie de filtre.
Accesorii de baie Aquanova

AQUANOVA este o companie belgiana, de familie, cu o traditie de peste 65 ani si cu vanzari la nivel mondial.

   Sub creatia designerilor Hennie Bastiaens si Leonie Wintels, Aquanova a dezvoltat produse destinate pentru casa, bai si bucatarii sub acelasi brand.

   Acestia sunt in cautarea continua de noi tendinte, culori si modele, astfel incat, in colectia Aquanova, exista intotdeauna ceva nou.


Transforma-ti casa in acasa

Accesorii de baie colorate Aquanova

In fiecare sezon, Aquanova creeaza si produce noi colectii inspirate din cele mao noi trenduri dar si stiluri individuale unice, cu care sa iti transformi casa in acasa. Produsele Aquanova nu se demodeaza, au un design original si le poti combina oricum doresti , pentru a iti crea propriul stil.Gama de produse extrem de variata


   Gama de produse este produsa de Aquanova este foarte variata: produse textile si accesorii pentru camera de baie, dormitor si bucatarie, cum ar fi prosoape, halate de baie, accesorii de baie, lenjerii si cuverturi de pat, prosoape de bucatarie, manusi de bucatarie, etc.

   In jurul acestor produse, echipa de creatie creeaza concepte de viata prin game de produse potrivite in ceea ce priveste designul si culoarea.