• Baterie bucatarie Hansgrohe Axor Starck semi-profesionala, crom
  • Baterie bucatarie Hansgrohe Axor Starck semi-profesionala, crom

Baterie bucatarie Hansgrohe Axor Starck semi-profesionala, crom

Baterie bucatarie Hansgrohe Axor Starck semi-profesionala, crom


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Producător
Producator Hansgrohe Axor
Colectia Starck
Specificaţii
Tip Baterii cu dus
Tehnologie Standard
Montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii cap retractibil cu jet normal si soft, cartus joystick, racorduri G3/8, pipa rotativa 150°, valva ani-retur, limitator debit 9.5l/min
Tehnologii QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register