• Baterie lavoar Kludi E2, ventil pop-up
  • Baterie lavoar Kludi E2, ventil pop-up

Baterie lavoar Kludi E2, ventil pop-up

Baterie lavoar Kludi E2, ventil pop-up


Compania KLUDI

   Fondata în 1926 în Menden, compania Kludi este o afacere de familie. Ceea ce a început ca o mica companie în frumosul orasel Menden, s-a dezvoltat printr-un proces continuu într- o companie ce activeaza pe plan international. În prezent, Kludi detine 7 fabrici, 10 societati comerciale si 6 reprezentante. Kludi nu dovedeste doar prin punctele sale de lucru un spectru larg ci si prin sortimentul de produse care satisface toate gusturile. Kludi dezvolta si produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie precum si baterii medicale pentru clinici. Împreuna cu parteneriatele de brand, Kludi si-a consolidat renumele si a demonstrat noi compentente în domeniul solutiilor complete pentru baie.

   Cu multe idei bune si produse noi Kludi este de multi ani unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie, baterii de bucatarie si dusuri. Identificarea timpurie a trendurilor si transpunerea lor în produse mai istete si mai bune, aceasta este filosofia noastra. Si la un pret accesibil.Bateriile Kludi îmbina un design tineresc, reconfortant cu o tehnica inovativa. Pe langa aceasta, Kludi se identifica cu înalta calitate a serviciilor de livrare, profesionalism în after-sales si durabilitate. Datorita sigurantei procedeelor, serviciile Kludi nu sunt doar sigure ci si progresive, recunoscute si demne de încredere. Kludi confirma siguranta si încrederea prin întocmirea voluntara de controale externe periodice riguroase si o monitorizare elaborata interna. Datorita dezvoltarii unor produse practice si de baza, Kludi s-a calificat în competitia internationala pentru traditie si revenire la origini.


Companie premiata international:

Producător
Producator Kludi
Colectia E2
Specificaţii
Tehnologie Standard
Montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii Baterie lavoar Kludi Leva E2

Leva a fost astfel conceputa incat de fiecare data cand pornesti apa sa iti incante simturile. Un element functional cu o aparitie extrem de rafinata. Liniile clare sunt special create pentru a pastra igiena. Soft edge este numele jocului pentru acest design contemporan: confera corpului si suprafatelor bateriilor forme mai fine, rotunjeste muchiile avand astfel ca rezultat siluete echilibrate. KLUDI E2 ofera un bun venit simplu, prietenos intr-o atmosfera proaspata - aceea a noii tale bai.

Principalele caracteristici:
- tip baterie - monocomanda
- maner plin
- debit 5 l/min
- PCA perlator M 24 x 1
- cartus ceramic Ø 28 mm
- garnitura scurgere G 1 1/4"
- racorduri flexibile G 3/8"
- sistem de montare rapida
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register