Baterie lavoar Hansgrohe Vernis Shape 190, pentru lavoar tip bol, crom

71591000

Preţ vechi: RRP: 853,88 Lei

Special Price 550,00 Lei

Producător
Brand Hansgrohe
Colectia Vernis Shape
Cod EAN 4059625325469
Specificaţii
Montare Pe blat
Ventil scurgere Fara ventil
Caracteristici Pentru lavoare bol
Material Alama sanitara
Dimensiuni Proiectie pipa: 181 mm
Culoare Crom
Specificatii Cartus ceramic
Perlator reglabil
Debit maxim la 3 bar: 5 l/min
Conexiuni G 3/8
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

Garanţie
Garantie 5 ani
Descriere
Baterii de lavoar Hansgrohe Vernis

Baterii pentru lavoar din colecția Vernis, creată de Hansgrohe!Hansgrohe este un brand german cu vechime, care a fost înființat în anul 1901. De-a lungul istoriei sale extrem de bogate, a adus inovații în industria sanitară, devenind o companie cunoscută și renumită în domeniu, fiind axată pe dezvoltarea unor produse de ultimă generație, care să impresioneze prin calitate, durabilitate și design. Din 1974 și până în prezent, brandul a obținut peste 600 de premii pentru designurile inedite pe care le-a creat.

Unul dintre scopurile principale ale acestei companii constă în respectarea unui standard înalt de calitate – de aceea, materialele folosite și controlul calității acestora reprezintă elemente foarte importante pentru Hansgrohe. Toate produsele sunt testate și verificate înainte de a fi puse pe piață, în așa fel încât toate potențialele erori să poată fi depistate încă din faza de producție, iar articolele rezultate să reprezinte cea mai bună variantă posibilă.

De asemenea, protejarea mediului înconjurător este un deziderat constant – sustenabilitatea este un pilon de bază în activitatea firmei, iar produsele sunt create prin mijloace eco-friendly, utilizând tehnologii sustenabile și resurse optime, care se concentrează pe modalități de producție cât mai eficiente din punct de vedere energetic. În plus, clienții sunt pe primul loc, iar relația cu aceștia reprezintă o prioritate – de aceea, Hansgrohe oferă nu doar produse de calitate, ci și asistență tehnică și logistică, de care clienții pot beneficia în permanență.


Baterii de lavoar Hansgrohe Vernis

Ce baterii pentru lavoar să alegi – Colecția Vernis de la HansgroheColecția Vernis cuprinde produse ideale pentru o baie modernă și rafinată – poți opta pentru un design elegant sau pentru unul minimalist. De asemenea, în gama oferită de Hansgrohe poți găsi finisaje de lux, pe care să le poți integra, cu ușurință, în conceptul vizual pe care vrei să-l abordezi. Poți opta pentru designuri geometrice (Vernis Shape) sau pentru linii curbe și armonioase (Vernis Blend).


Atunci când vine vorba despre baterii de lavoar, culoarea este un element important din punct de vedere estetic. Detaliile vizuale sunt un factor pe care nu trebuie să-l ignori dacă vrei să creezi o amenajare deosebită. În colecția Vernis de la Hansgrohe vei găsi două tipuri de opțiuni: crom sau negre. Cromul reprezintă o variantă clasică, ce nu se demodează niciodată, în vreme ce negrul mat este o nuanță aparte, care poate pune în evidență întreaga baie.


În funcție de tipul de montare, poți alege baterii pentru lavoare, care pot fi montate pe blat (pe mobilierul de baie), pe perete sau pe obiectele sanitare. Modelele Vernis de la Hansgrohe sunt de diferite tipuri, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. Așadar, dacă vrei să achiziționezi o baterie de lavoar, te poți orienta către designuri standard sau către designuri mai speciale (înalte, cu pipă, etc.).


Prin urmare, în gama Vernis oferită de Hansgrohe vei putea descoperi baterii pentru duș, baterii pentru cadă, baterii pentru lavoar și baterii pentru bucătărie, la o calitate premium. Cu siguranță vei găsi modele deosebite și produse durabile – așadar, cercetează cu atenție variantele disponibile!


Baterii de lavoar Hansgrohe VernisOpiniile altor utilizatori:

După 115 zile (comentariu scris de Titus) Achizitie verificata
Salut! Sunt Titus! După 115 zile de așteptare a sosit in sfârșit bateria! După nenumarate telefoane la call center am fost ‘’ aburit’’ ca s a întâmplat o avarie in fluxul de producție german, este o avarie pe linie, comenzile de aceea întârzie … etc.Am înțeles, situație de criza , etc…. Bla bla bla .DAR SIRPRIIZA MARE A VENIT CÂND DUPĂ CELE 115 zile de așteptare ce credeți?Bareria făcută in China!!!!!!!!!!!

Raspuns SensoDays

Toate informatiile de livrare pentru produsele care nu sunt in stocul SensoDays se verifica cu producatorul, si transmitem fiecarui client informatia si termenul de livrare comunicate de producator.
Am verificat convorbirile telefonice, nu ati fost informat despre o avarie pe fluxul de productie, ci de o criza a materiilor prime care a adus intarzaieri mari ale productiei.
Hansgrohe are anumite game economice care sunt produse la fabricile Hansgrohe din China, la acelasi nivel tehnologic si de control al calitatii. Calitatea este garantata de producator. Din pacate criza de materii prime si de transport cu care se confrunta toti producatorii in acest moment este globala (in Oct 2021). (Postat în 10.10.2021)
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Baterie lavoar Hansgrohe Vernis Shape 190, pentru lavoar tip bol, crom

face parte din Baterii de baie categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Baterii lavoar.