• Cana Villeroy & Boch Casale Blu Carla 0.38 litri
  • Cana Villeroy & Boch Casale Blu Carla 0.38 litri
  • Cana Villeroy & Boch Casale Blu Carla 0.38 litri

Cana Villeroy & Boch Casale Blu Carla 0.38 litri

Cana Villeroy & Boch Casale Blu Carla 0.38 litri

Producător
Producator Villeroy&Boch
Colectia Casale Blu
Specificaţii
Tip Cana
Stil Rustic
Caracteristici Culori si forme din inima Italiei.
Colectia Casale Blu este inspirata din designul specific italian. Albastrul discret si focusul pe elemente pur grafice reflecta stilul ceramicii traditionale Majolica, pentru care regiunea Umbria a devenit faimoasa inca din secolul XII. Aici, pe culmile si vaile muntilor Appenini, portelanul este inca pictat manual, cu motive specifice ce dateaza de pe vremea lui Raphael din perioada renascentista.
Bucataria umbriana este autentica si inspirata din natura, reflectand traditiile agricole ale zonei. Felurile de mancare specifice erau privite ca "taranesti - traditionale", in ciuda utilizarii de trufe in majoritatea retetelor. Aceste ciuperci gourmet sunt acum folosite ca garnitura/decor pentru felurile de paste, in timp ce pe vremuri erau folosite ca umplutura pentru miel sau iepure.

In epoca de aur a productiei ceramica din Deruta, creatiile orasului aprovizionau aproape toate regiunile si orasele din Italia. Cu toate acestea, una din cele mai importante destinatii era provincia Umbria. Acest lucru s-a datorat partial faptului ca orasul stabilea taxele regionale pentru produsele din portelan. Astfel, design-ul specific al produselor este sinonim cu viata de zi cu zi a fermierilor si viata clasei de mijloc din centrul Italiei.

Concept "Mix & Mach" pentru o gama larga de efecte individuale.
Exact asta face colectia Casale Blu atat de speciala! Albastrul din Casale Blu poate fi combinat in functie de preferintele individuale cu alte 5 modele, Alda, Bella, Carla si Dorina, precum si cu colectia pe alb Artesano Original. Astfel, se obtine o gama larga de efecte, conferind fiecarui aranjament de masa un stil special si in tentintele actuale "Mix & Match"

Un stil de viata natural pentru reuniunile de familie sau cu prietenii.
Casale Blu aduce in viata ta stilul de viata din afara marilor orase italiene. Modelele sunt inspirate de un mod natural de viata, rustic, bucuria reunirii familiei in bucatarie, in jurul unei mese decorate cu imaginatie.

Se poate pune la microunde.
Se poate curata la masina de spalat vase.
Greutate - 237 g
Material Portelan Premium
Dimensiuni 380 ml

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register