Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Congelator Liebherr Comfort GX 823 SmartFrost, 69 litri, SuperFrost, MagicEye, Vario Space, clasa F, alb

GX 823

1.399,00 Lei

Pretul include timbru verde in valoare de 40.00 Lei.
Produsul vechi poate fi returnat in mod gratuit (vezi aici cum).
Producător
Brand Liebherr
Cod EAN 4016803059547
Caracteristici Generale
Capacitate totala utila 69 l
Capacitate congelator 69 l
Clasa energetica A+
Clasa energetica 2021 Clasa F
Consum 173 kWh/an
Sistem No Frost Smart Frost
Tehnologii Super Frost
Regimul automat SuperFrost preia scaderea rapida a temperaturii la puterea maxima de racire si creeaza astfel rezerva de racire pentru congelarea blanda a vitaminelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, regimul automat SuperFrost revine la regimul normal dupa maximum 65 ore, economisind astfel energie.

Capacitate congelare 8 Kg/24h
Congelator
Numar compartimente congelator 2
Sistem Dezghetare Manuala
Specificatii Extra
Culoare Alb
Dimensiuni 63.1 -55.3 x 62.4 cm
Greutate 29,60 kg
Functii
Functii Smartfrost
FrostSafe
Altele
Alte specificatii Control electronic MagicEye
VarioSpace: Sertare si rafturi ce pot fi indepartate
Timp de depozitare in caz de avarie: 18 h
Clasa climatica: SN-T
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere
Congelator Liebherr GX 823

De la refrigerare pana la congelare cu fiabilitate, calitate si longevitate de care marca Liebherr este renumita de zeci de ani. Datorita tehnologiilor inovatoare si materialelor de inalta calitate, echipamentul nostru este deosebit de convenabil si eficient energetic. Acest lucru este valabil atat pentru uz casnic si profesional in comert.


Refrigerare si congelare pentru uz casnic

Frigiderele noastre, solutiile frigorifice side-by-side si de asemenea congelatoarele pentru uz casnic se disting prin design modern si eficienta. Gama se intinde de la aparatele built-in si unitati de sine statatoare la congelatoare/lazi frigorifice, echipamente side-by-side precum și vitrine de vinuri.


Capacitate 69 l, capacitate de comgelare in 24h: 8kg, timp de depozitare in caz de avarie: 18 h, SmarFrost. SuperFrost.

Clasa eficienta energetica: A+

Control electronic MagicEye.

Vario Space.VarioSpace - Flexibilitate in depozitare

Toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimentele de congelat voluminoase. Sertarele si placile intermediare de dedesubt pot fi indepartate. Astfel, se realizeaza VarioSpace - cel mai practic sistem pentru spatiu de depozitare extra, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort.

SmartFrost

Cu SmartFrost, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial. Astfel, decongelarea este necesara mult mai rar. Peretii interiori sunt deosebit de netezi si astfel usor de curatat. Sistemul SmartFrost, functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Gratie sistemului VarioSpace, toate rafturile intermediare de sticla si toate sertarele pot fi extrase cu usurinta. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimentele de congelat mai voluminoase. Avantaje: Formarea ghetii este redusa substantial comparativ cu modelele clasice cu placi metalice ale vaporizatorului, Decongelare si intretinere usoara datorita suprafetelor interioare netede. Racire uniforma in tot compartimentul interior Eficienta energetica ridicata datorita bunelor proprietati izolatoare ale aparatului Sistemul SmartFrost prezent la: Toate combinele si frigiderele in doua usi fara sistem de congelare NoFrost free-standing, cat si incorporabile


SmartGrid

SmartGrid este o optiune viitoare pentru a reduce costul electricitatii in casa, prin intermediul unui contor pus la dispozitie de catre furnizorul de energie electrica. Cand va fi disponibil un surplus de energie, de exemplu de la resurse alternative de energie, aparatele elctrocasnice sunt alimentate la un pret redus. Congelatoarele verticale cu functia SmartGrid sunt pregatite pentru aceasta tehnologie avansata.

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.