Impune-ti stilul. Alege tesaturile Missoni
Impune-ti stilul. Alege tesaturile Missoni

Halate de baie & Prosoape, Missoni - 24 produse cu preturi incepand de la 245 lei pana la 1747 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 24

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Halate de baie & Prosoape - TOP 4 producatori

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 24

Textile decorative Missoni Home

Missoni Home - Made in Italy!


   Casa Missoni este rezultatul parteneriatului dintre Ottavio si Rosita, care in 1953 au decis sa porneasca o afacere cu tricotaje - devenind un adevarat reper al modei italiene. Cei doi au intemeiat o familie, iar copii lor Vittorio, Luca si Angela au crescut in contact direct cu munca parintilor lor. Acestia s-au implicat din ce in ce mai mult in afacere, devenind co-creatori in acest proiect ce continua sa seduca si sa incite.

   Anii 70 au marcat o perioada de inflorire a brandului. Missoni a insemnat in primul rand inovatie in materie de tricotaje, salvandu-le de platitudinea si de aerul desuet dominant pana atunci. Missoni este astazi unul din cele mai valorosi reprezentanti ai modei italiene si a excelentei in design. Viziunea estetica multicolora Missoni continua sa influenteze lifestyle-ul contemporan, multumita succesului liniei Missoni Home.


Prosoape si halate de baie Missoni Home

Nota moderna, grafica stranie dar atragatoare, vivacitatea culorilor, dar si afinitatea catre arta au introdus un suflu nou in istoria tricotajelor. Grafismele au capatat noi valente, acestea luand forma de zig-zag, dungi, marcaje caleidoscopice sau chiar petice suprapuse pe diferite imprimeuri. Textilele introduse de casa Missoni nu tin cont de timp sau tendinte, astfel incat, fiecare sezon in moda include si casa Missoni.


Casa este una din marile pasiuni ale Rositei, astfel ca in spatele proiectului Missoni Home stau alegerile ei de viata si lifestyle.

"O casa este vie, intr-o continua evolutie si niciodata terminata".

Viziunea si personala asupra atmosferei si a mobilierului de acasa a colorat brandul Missoni Home. Tesaturi neobisnuite si captivante, inovatoare, forme simple pentru aranjamente sofisticate, elemente semnificative cu o simplitate aparenta ce se integreaza usor in designul existent, adaugand vitalitate si culoare. Forme artistice create pentru a separa si pentru a uni, usor de mutat in interior sau exterior, ce aduc in casa atmosfera magica a gradinilor.


"Aranjarea casei in stilul meu inseamna crearea unui habitat ce este ordonat dar informal, versatil si primitor. Casa trebuie sa produca emotii si curiozitate, trebuie sa devina o oaza de culoare si spirit, un culcus atragator cu elemente neobisnuite in aranjamente atipice." Rosita Missoni