• Hota incorporabila Teka GFH 55, 55 cm, 329 mc/h, 1 motor, inox
  • Hota incorporabila Teka GFH 55, 55 cm, 329 mc/h, 1 motor, inox

Hota incorporabila Teka GFH 55, 55 cm, 329 mc/h, 1 motor, inox

Hota incorporabila Teka GFH 55, 55 cm, 329 mc/h, 1 motor, inox


Compania Teka

   Teka este un grup industrial european care produce aparatura de bucatarie, baie, containere vitrifícate si industriale. A fost fondata in Germania in 1924.Este o companie de referinta in Europa pentru chiuvete, hote, plite si cuptoare si este líder mondial in productia de butoaie de bere. In prezent compania are 27 de fabrici pe trei continente, cu vânzari in peste 110 de tari si cu peste 100 de milioane de consumatori in intreaga lume.


   Teka are o platforma de distributie si logistica importanta cu sedii in Europa, Asia si America. De-a lungul istoriei sale, grupul industrial si-a mentinut in mod constant investitia in I&D ceea ce a permis crearea unor produse care sa intâmpine nevoile clientilor,printre acestea, cuptorul Hydroclean echipat cu un sistem de curatare revolutionar care utilizeaza doar un pahar cu apa. Inductia flexibila intitulata TekaFlex ofera cu aprox. 30% mai mult spatiu pentru preparare sau i-Hood, hota care a devenit primul aparat electrocasnic adaptabil unui produs Apple.Teka iHood®

   Este prima hota care integraza un dispozitiv pentru conectarea iPod-ului sau a iPhone-ului care impreuna cu doua difuzoare va permite ascularea muzicii fara pierderea calitatii, in timp ce dispozitivul functioneaza la putere maxima.


Teka Flex

   Plitele flexibile pe inductie ofera cu 30% mai mult spatiu de preparare, permitându-va sa utilizati recipiente multiple cu aceeasi cantitate de energie sau chiar recipiente mai mari in comparatie cu recipientele standard.


Teka iQuick

   Sistemul exclusiv iQuick Teka detecteaza materialul recipientului si fierbe apa in cel mai scurt timp posibil economisind timp si energie.


Cuptoarele Teka Combo

   Cuptoarele Combo sunt singurele cuptoare cu doua cavitati independente care permit prepararea unei fripturi mari in timp ce se prepara o pizza. Utilizarea aceluiasi spatiu ca si cuptorul standard.


Teka iSink

   Reprezinta fuziunea dintre chiuveta si bateria electronica. Datorita sistemului Touch Control si a unui singur deget aceasta poate fi reglata la 17 temperaturi diferite si 5 niveluri de flux al apei.


Bateria de baie ICON

   Una dintre cele mai sofisticate si plate baterii! Dimensiunea foarte subtire a formei necesita un proces de productie de inalta tehnologie.


Eco system

   Sistemele ecologice si de economisire a consumului de apa exista pentru toate tipurile de baterii Teka. Acestea economisesc cu peste 30% fata de consumul domestic de apa.


Companie premiata international:

Producător
Producator Teka
Specificaţii
Tip Caseta
Incorporabila Da
Numar motoare 1
Filtre 2 filtre aluminiu
Capacitate absorbtie aer min. 223 mc/h / max. 329 mc/h
Diametrul tubului de evacuare 120 mm
Nivel zgomot min. 62 dB(A) / max. 69 dB(A)
Clasa energetica E
Culoare Inox
Dimensiuni (Î x L x A): 172 x 550 x 289 mm
Latime (cm) 55 cm
Altele Panou de control cu butoane
Idicator luminos de functionare
2 becuri halogen integrate 2x20 W
Free Outlet: 367 mc/h
Tip sistem aspiratie: conventional
Putere totala a motoarelor: 175 W
Puterea maxim instalata: 215 W

produs recomandat bucãtãriilor cu suprafaţã de pânã la 10 mp
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register