Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Masina de spalat vase Bosch SMS46LI04E Seria 4, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox

Preţ vechi: 3.202,91 Lei

Discount 480 lei (15%)

Special Price 2.722,47 Lei


Pretul include timbru verde in valoare de 12.00 Lei.
Produsul vechi poate fi returnat in mod gratuit (vezi aici cum).

SMS46LI04E

Producător
Brand Bosch
Caracteristici Generale
Capacitate incarcare vase 13 seturi
Clasa energetica A++
Consum 262 kwh / an (280 cicluri)
Display Da
Culoare Inox
Greutate 53,0 kg
Latime (cm) 60 cm
Inaltime 80 - 84 cm
Dimensiuni 84.5 x 60 x 60 cm
Nivel zgomot 46 dB(A)
Programe
Numar programe spalare 6
Program rapid spalare (min) 60 minute
Program standard spalare (min) 250 minute
Programe si Functii 6 programe:
Intensiv 70 °C,
Auto 45-65 °C,
Eco 50 °C,
Pahare 40 °C,
Program 1h 65 °C,
Prespălare

Program special Igienizare mașină
3 opțiuni speciale: VarioSpeed Plus, HygienePlus și Extra Uscare
Altele Detergent Automation
DosageAssist - asistare dozaj detergent
Aqua Sensor - detectarea gradului de murdărie a veselei şi ajustarea automată a duratei de spălare, consumului de apă şi temperaturii Senzor de încărcare
Sistem de protecţie a paharelor
nivele de temperatură
Water management system
Circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare
Sistem de spălare cu schimbător de căldură (Heat exchanger)
Pompă de încălzire
Tehnică de spălare cu alternare
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Masina de spalat vase Bosch SMS46LI04E Seria 4, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++


Delicată - chiar şi cu urechile tale. Maşina noastră de spălat vase SilencePlus.

    ExtraDry: opţiune de uscare suplimentară pentru vasele dificil de uscat.

    Glass 40°C: program special care protejează paharele, asigurând curăţarea şi uscarea delicată a acestora.

    Sertarul Vario: mai multă flexibilitate la încărcarea mașinii tale de spălat vase.

    Sistem Rackmatic triplu: înălțimea coșului superior poate fi ajustată cu până la 5 cm.

    Afişaj electronic: indică durata de timp rămasă şi informaţii standard, precum indicatorii de realimentare.

ConfortSpațiu pentru tacâmuri și mici ustensile de bucătărie în sertarul VarioDrawer.

    Datorită sertarului de tacâmuri VarioDrawer, cel de-al treilea nivel de încărcare, mașinile de spălat vase Bosch sunt și mai confortabile. Acesta este locul ideal pentru tacâmuri și ustensile mici de bucătărie, de exemplu polonice și teluri. Acesta îți oferă mai mare flexibilitate la încărcarea mașinii tale de spălat vase și creează mai mult spațiu în interiorul compartimentului de spălare. Coșul pentru tacâmuri din coșul inferior poate fi înlocuit cu VarioDrawer pentru crea o capacitate de până la 14 seturi de veselă standard în cazul mașinilor de spălat vase de 60 cm, și de până la 10 seturi de veselă standard pentru mașinile de 45 cm.

Programul pre-selectat pornește la momentul dorit.

    Cu funcția de pornire întârziată, poți programa mașina să înceapă programul selectat la ora dorită. Această opțiune îți permite să utilizezi mașina în mod confortabil, la orice oră în timpul zilei, în timpul orelor de lucru sau în timpul nopții. După pornirea programului, displayul indică exact timpul de spălare rămas.

Programe automate

    Asigură automat rezultate optime la spălare. Consumul de apă, temperatura apei şi timpul de clătire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdărire, asigurând cele mai bune rezultate şi economisind, în acelaşi timp, apă şi energie.

Reglabil pe înălțime până la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar și cu un coș superior încărcat complet.

    Mulțumită sistemului Rackmatic triplu, înălțimea coșului superior poate fi ajustată cu până la 5 cm. Și poți face acest lucru când este încărcat complet. Aceasta înseamnă chiar mai multe opțiuni de ajustare și, astfel, flexibilitate maximă.PerformanțăSenzor pentru încărcare

    Senzorul pentru încărcare: datorită senzorului de încărcare, poți economisi energie atunci când speli mai puţine vase. Acesta economiseşte automat apă şi energie atunci când spală mai puţine vase. Capacitatea de încărcare este măsurată de un senzor de viteză de rotaţie, care detectează nivelul apei. Pentru încărcături mai mari, este necesară mai multă apă pentru înmuierea vaselor iar nivelul de apă scade. În acest caz, se adaugă mai multă apă.

Schimbător de căldură: întotdeauna temperatura potrivită pentru îngrijirea optimă a vaselor.

    Mașinile de spălat vase cu schimbător de căldură tratează paharele și porțelanul prețioase cu deosebită grijă și fără riscuri. Apa este pre-încălzită în rezervorul de clătire pentru a evita orice șocuri de temperatură.

Rezultate perfecte de spălare fără a irosi nicio picătură de apă.

    AquaSensor: detectarea petelor pentru vase strălucitor de curate. AquaSensor reglează utilizarea apei în funcţie de tipul şi gradul de murdărie, utilizând fascicule de lumină pentru a gestiona clătirea. În funcţie de particulele de alimente, reziduurile de grăsime sau de detergent rămase la clătire, procesul de clătire este evaluat pentru a determina dacă trebuie continuat.

DosageAssist asigură rezultate optime datorită dizolvării eficiente a tabletelor de curățare.

    DosageAssist asigură rezultate optime de curățare și o spălare mai silențioasă. Detergentul iese din distribuitorul de detergent într-un sertar special, pe coșul superior, unde este dizolvat complet.

Protecție 100% împotriva daunelor cauzate de apă.

    Furtunul AquaStop constă într-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapă în furtunul de alimentare şi un flotor la baza mașinii care comandă întreruperea alimentării cu apă imediat ce este detectată o problemă. Bosch oferă astfel protecţie împotriva daunelor cauzate de apă.

EcoSilence DriveTM: puternic, durabil, silențios și eficient.

    Pentru a crește eficiența procesului de spălare am dezvoltat motorul economic EcoSilence DriveTM. Acesta este excepțional de silențios, eficient și garantează un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM funcționează fără perii, este ultra-silențios și cele mai bune rezultate sunt garantate automat.

Tehnologie ActiveWater: mai puțină apă, mai puțină energie, mai multă performanță.

    Această tehnologie inovatoare de spălare maximizează eficiența și contribuie la protecția mediului prin consum redus de apă și energie, oferind rezultate excelente de curățare. Apa și energia sunt economisite prin distribuția țintită a apei, tehnologia optimizată de filtrare, încălzirea mai rapidă și performanțele mai ridicate ale pompei pentru creșterea circulației apei.

Programul Glass 40°

    Programul Glass 40° curăţă delicat paharele, chiar şi pe cele din cristal de calitate superioară, asigurând uscarea optimă şi obţinerea unui aspect strălucitor. Acest lucru poate fi obţinut prin scăderea temperaturii, reglarea temperaturii agentului de clătire şi mărirea timpului de uscare. Paharele strălucitoare şi uscate fără reziduuri sunt dovada clară a rezultatelor unei curăţări sclipitoare şi delicate.

Un singur rezultat: perfecţiune.

    Vasele din plastic curățate în maşinile de spălat vase rămân deseori ude după finalizarea spălării. Din acest motiv, maşinile de spălat Bosch oferă opțiunea ExtraDry. Această opțiune măreşte temperatura în timpul clătirii finale şi extinde durata de uscare. Astfel, chiar şi vasele din plastic precum biberoanele sau vasele pentru picnic ies perfect curate şi uscate complet.

Garanția noastră de calitate: 10 ani garanție împotriva ruginii interiorului cuvei pentru mașinile de spălat vase

    Am dezvoltat tratamente speciale de suprafață și procese de producție adaptate în mod exact materialelor utilizate în interiorul mașinilor de spălat vase. Ca rezultat, putem oferi 10 ani garanție împotriva ruginii, pentru cavitatea interioară, dinspre interior spre exterior, pentru toate mașinile noastre de spălat vase. Această garanție poate fi activată pentru toate mașinile de spălat vase achiziționate începând cu data de 01.01.2012.SănătateOpțiunea HygienePlus: cătire la temperaturi mai mari pentru performanțe maxime de curățare.

    HygienePlus este o opțiune nouă ce poate fi activată în cadrul multor programe și garantează igienă maximă datorită curățării antibacteriene. Acest efect este realizat de un nivel mai ridicat de temperatură, de până la 70°C în timpul clătirii, susținut aproximativ 10 minute. De aceea, HygienePlus este ideală pentru persoane cu standarde de igienă ridicate, de exemplu gospodăriile cu copii mici sau suferinzi de alergii..

Protecţia sticlei

    Protecţia sticlei pentru o îngrijire atentă a paharelor şi a vaselor delicate din ceramică. Deoarece apa dedurizată cauzează coroziunea sticlei, maşinile de spălat vase Bosch cu tehnologia pentru protecţia sticlei reglează gradul de duritate al apei. Astfel reuşim să optimizăm protecţia paharelor şi a vaselor de porţelan de valoare, respectând cerinţe speciale de îngrijire.

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.