Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Lavoare | Chiuvete baie Vidima

Ai nevoie de ajutor pentru achizitionarea unui lavoar? Consulta ghidul nostru pentru a face alegerea potrivita. Vezi AICI >>

Lavoare bol subtiri, din materiale speciale, mai igienice, mai usor de curatat.

Fineceramic
Duraceram
Ceramic Plus
VitrAclean

Lavoare baie, Vidima - 2 produse cu preturi incepand de la 155 lei pana la 172 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 2

Lavoare baie - TOP 15 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 2

Baie cu obiecte sanitare Vidima

Vidima

   În spatele acestei imagini sunt peste 70 de ani de experienta si traditie, tehnologie si echipamente moderne, personal calificat si metode moderne de organizare si de management. În ultimii cinci ani, portofoliul de brand a crescut semnificativ,oferind mai multe solutii de proiectare,brandul Vidima este sinonim cu produse practice, ergonomice si de calitate.Multa atentie este acordata la crearea de solutii integrate pentru bai, o colectie de ceramica, robinete, cazi de baie si cabine de dus acrilice, unite printr-o linie de design. Cu aceste solutii integrate ale echipamentelor complete de baie, economisiti timp si bani. Incepand cu anul 2011 Vidima a fost incorporata in grupul IDEAL STANDARD INTERNATIONAL devenind astfel principalul producator de armaturi sanitare si obiecte sanitare din Bulgaria si Europa de Est.