Rasnita sare Cilio Verona 15cm negru

Producător
Producator Cilio
Specificaţii
Caracteristici Tehnica de macinare a piperului si morile de sare Cilio se bazeaza pe multi ani de inovatie in procesele de proiectare si de fabricatie. Rasnitele Cilio pentru sare si piper sunt echipate cu un mecanism din otel inoxidabil de inalta calitate. Mecanismul de macinare al morii de sare este produs din ceramica de inalta calitate si nu permite aparitia coroziunii.
Culoare Negru
Dimensiuni 15 cm

Descriere

Rasnita sare Cilio Verona 15cm negru
Produsele Cilio sunt de inalta calitate si imbina materialele clasice cu cele moderne si ecologice pentru a va oferi cele mai bune solutii pentru accesorii de bucatarie. In portofoliul de produse Cilio se gasesc cafetiere, oliviere, recipiente pentru condimente, rasnite si produse pentru bar.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Linkuri utile

Idei Amenajare Bucatarie Chiuvete bucatarie Baterii de bucatarie Electrocasnice mari Electrocasnice mici Ingrijire & curatare Servirea mesei Pahare & Cupe Cutite & Accesorii Tacamuri Recipiente pentru gatit Accesorii bucatarie Uz casnic