• Semipiedestal Duravit Duravit 2nd floor
  • Semipiedestal Duravit Duravit 2nd floor

Semipiedestal Duravit Duravit 2nd floor

Semipiedestal Duravit Duravit 2nd floor


Compania DURAVIT

   Totul a început în Hornberg, Germania, în 1817, când Georg Friedrich Horn a construit o fabrica de ceramica axata initial exclusiv pe fabricarea de vase. În 1956, productia a evoluat de la ceramica la portelan, extinzand liniile de productie pentru fabricarea de ceramica sanitara. Acest lucru a oferit o baza pentru succesul viitor și a introdus in piata obiectelor sanitare un nume nou: Duravit.


   Astazi, Duravit opereaza la nivel international și se mândrește cu 10 de unitati de productie cu o forta de munca de mai mult de 5.000 de angajati in intreaga lume - "Traditia in inovatie", este sloganul prin care Duravit continua sa arate dorinta pentru dezvoltarea unor segmente de produse noi bazate pe noi tehnologii inovatoare si un design extraordinar.

   Noile produse lansate în 2013 au fost extrem de bine primite de clientii și partenerii de vânzari. Seria DuraStyle a devenit un bestseller international. Seria D.2 a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste calitatea si design-ul. Gama de produse a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large, precum si de tehnologia vaselor de wc fara rama de spalare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Duravit
Colectia 2nd floor
Specificaţii
Tip Semipicior
Material Portelan
Dimensiuni 180 x 315 mm
Culoare Alb
Specificatii Pentru lavoar 2nd floor - 049170, 049160
Greutate : 8.3 kg
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register