Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Cada baie rectangulara Duravit DuraStyle 160x70cm, acril, orientare dreapta, montaj incastrat sau cu panouri

700293000000000

Preţ vechi: RRP: 3.339,91 Lei

Special Price 2.506,60 Lei

Producător
Brand Duravit
Colectia DuraStyle
Cod EAN 4021534863288
Specificaţii
Montaj Cada incastrabila,Montaj cu panouri
Material Acril
Dimensiuni 1600 x 700 mm
Culoare Alb
Specificatii Cada cu orientare pe partea dreapta pentru montaj incastrat sau cu panouri
Acril cu grosimea de 5mm
Greutate: 27 Kg
Garanţie
Garantie 60 luni
Descriere
Cazi de baie Duravit DuraStyle

Căzi de baie Duravit DuraStyle, o îmbinare armonioasă a calitații inovatoare și a eleganțeiCăzile de baie Duravit au o tradiție îndelungată în parcursul companiei. În proiectarea lor, s-au luat mereu în considerare cele mai noi cerințe de confort și cele mai inovatoare posibilități de a obține rezultatele dorite. Colecția DuraStyle, lansată în urmă cu mai puțin de 10 ani, a devenit un succes internațional prin numărul impresionant de vânzări, care arată încrederea de care se bucură în numeroase țări.


O caracteristică esențială a acestei colecții este eleganța sa simplă. Principala idee din spatele acesteia este că originalitatea nu înseamnă a face impresie cu orice preț. Este suficientă doar crearea unei ambianțe care vorbește de la sine, în care poți respira în voie și te poți desfășura liber. Acest rezultat poate fi obținut prin alegerea obiectelor sanitare DuraStyle create de Matteo Thun & Partners. Acestea se caracterizează printr-o discreție deliberată și se potrivesc armonios în orice ambianță tocmai din acest motiv.


Cazi de baie Duravit DuraStyle

În ofertă poți găsi căzi de baie rectangulare ce fac parte din colecția DuraStyle. Acestea au diferite dimensiuni (printre altele 160x70, 140x80 și chiar 190x90), astfel că poți găsi cu ușurință varianta potrivită pentru amenajarea băii tale, indiferent de mărimea acesteia. Materialul din care sunt realizate acestea este acrilul de calitate, care îmbină tradiția în materie de instalații sanitare cu inovația celor mai recente metode de obținere a acestuia.


Toate căzile pot fi montate prin panouri, dar sunt, totodată, și încastrabile, pentru ca tu să ai libertatea de a alege modul de amenajare potrivit pentru atmosfera pe care dorești să o creezi în această încăpere. Ai la dispoziție atât modele fără orientare, care se caracterizează prin ușurința amplasării în orice mod, cât și unele cu orientare spre stânga sau dreapta, pentru cerințe specifice de instalare.


În afara căzilor, colecția DuraStyle conține și celelalte elemente necesare pentru o amenajare elegantă: lavoare cu design variat, mobilier de baie în nuanțe plăcute și vase WC suspendate sau pentru pardoseală.


Parcursul companiei Duravit își are originile în Germania în 1817, când accentul cădea pe vase din ceramică. În 1956 se adaugă un nou capitol la istoria acestui brand prestigios, prin introducerea produselor din porțelan. În aceeași perioadă, Duravit a intrat într-o nouă etapă prin extinderea către comercializarea de obiecte din ceramică sanitară.


În prezent, Duravit este o companie recunoscută la nivel internațional pentru calitatea și inovația modului de realizare a produselor oferite. Sloganul companiei, „Tradiție în inovație”, este evocator pentru această viziune care îmbină dezvoltarea bazată pe cele mai noi tehnologii și design-ul clasic, care trece dincolo de influențele trecătoare ale modei.


În anul 2013, au fost lansate colecții ce au fost întâmpinate în mod pozitiv atât de către clienți, cât și de către partenerii de vânzări. Seria DuraStyle s-a bucurat de statutul de bestseller internațional, iar seria D.2 a surprins prin calitate și design. Succesul acestora a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large și de introducerea vaselor WC fără rame de spălare, realizate printr-o tehnologie de ultimă generație.

Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Cada baie rectangulara Duravit DuraStyle 160x70cm, acril, orientare dreapta, montaj incastrat sau cu panouri

face parte din Cazi de baie categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Cazi de baie simple.