Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Engels Kerzen - 2 produse cu preturi incepand de la 238 lei pana la 267 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 2

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 2

Lumanare ambientala Engels Kerzen

Engels Kerzen - tradiție și creativitate la cea mai înaltă calitate!


   De peste 90 ani Engels produce lumânări la cele mai înalte standarde de calitate, iar sigiliul calității "Made in Germany" certifică acest lucru. Pentru că lumânările nu sunt doar ceară modelată. Nu întamplător lumânările au avut întotdeauna o importanță specială în viața oamenilor, ele creează atmosferă, armonie și senzualitate.


Lumânările Engels - Lifestyle, Wellness, Design


   Ceara nu este o simplă ceară. Lumânările nu sunt simple lumânări. Ele trebuie să satisfacă dorințe și necesități variate, iar aici intervine expertiza și abilitatea Engels de a realiza lumânari premium pentru toate domeniile. Filozofia Engels se bazează strict pe calitate și estetic, incorporând cele mai noi tehnologii.


Lumanare cu montura metalica

Calitatea vine din experiență!

Motto-ul companiei este: "Tot ceea ce producem este de calitate, până la cel mai mic detaliu". Toate ingredientele sunt testate și verificate pentru a nu afecta sănătatea și pentru a proteja mediul.Materialele din care sunt produse lumânările și fitilele sunt strict verificate pentru a asigura o ardere optimă a acestora.

Cea mai bună referință pentru calitatea și durata de ardere a lumânărilor Engels este dată de faptul că de mult timp, Engels este unicul furnizor al catedralei din Aachen și furnizor al catedralei din Essen.Ca o companie moderna, Engels înțelege să ramână dedicată valorilor de maiestrie și artă și să folosească în mod constant avantajele celor mai moderne tehnologii.


   În ciuda proceselor de producție parțial automatizate, proporția de muncă manuală este încă foarte mare și iși găsește expresia imediată în estetică și lumânări de înaltă calitate.


Lumânările Engels sunt lumânări cu caracter, inovatoare, de înaltă calitate, unice și pline de creativitate.


   Fie că sunt presate, turnate sau laminate, fie că sunt lucrate manual sau parfumate cu arome unice, fiecare lumînare Engels este creată cu pasiune de adevărați experți.


Lumanare de exterior cu fitile multiple