Esprit

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 1

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 1


Cu Essenza Home te simti ca acasa.

   Asternuturi de pat, prosoape, pleduri, perne... confortabile si perfecte pentru relaxare.

   Inca din 1691 compania olandeza Essenza Home proiecteaza, distribuie si produce textile pentru casa mereu in trend, pentru toate gusturile si potrivite oricarui stil. La inceput, toate acestea erau facute exclusiv pentru marile branduri. Totusi, in 1988 compania a lansat primul brand propriu "Essenza". De atunci numeroasele parteneriate internationale au atras branduri licentiate si numeroase birouri de vanzare au fost deschise in toata lumea. Astazi, Essenza Home a devenit un jucator de top specializat in produse lifestyle.

   Cu o gama larga de produse si cateva colectii sezoniere lansate in fiecare an, Essenza Home ofera un concept integral pentru interior, de la living la dormitor si baie. Gama varianta de branduri produse de Essenza prezinta stiluri diferite de interior pe toate gusturile. Cu Essenza Home fiecare persoana isi poate transforma casa in "acasa", caci despre asta este vorba pana la urma, sa te simti acasa. Acasa - locul perfect in care te relaxezi dupa o zi lunga de munca.


Lenjerie de pat Esprit

Esprit - stil si calitate


   Esprit este o marca internationala de moda ce simbolizeaza stil si calitate inca din 1968. Astazi, Esprit nu creeaza moda doar pentru imbracaminte, ci iti poti imbraca casa cu conceptele lor de stil de viata casual ce te inspira tot anul.


Colectiile Esprit Home includ lenjerii de pat moderne fabricate din cel mai bun bumbac sau bumbac satinat, paturi moi din fleece, prosoape, covorase de baie si halate de baie confortabile. Toate sunt produse din materiale durabile, de inalta calitate. Descoperiti minunata lume Esprit.