Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Essenza

 

Essenza - 1 produse cu preturi incepand de la 131 lei pana la 131 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 1

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 1


Cu Essenza Home te simti ca acasa.

   Asternuturi de pat, prosoape, pleduri, perne... confortabile si perfecte pentru relaxare.

   Inca din 1691 compania olandeza Essenza Home proiecteaza, distribuie si produce textile pentru casa mereu in trend, pentru toate gusturile si potrivite oricarui stil. La inceput, toate acestea erau facute exclusiv pentru marile branduri. Totusi, in 1988 compania a lansat primul brand propriu "Essenza". De atunci numeroasele parteneriate internationale au atras branduri licentiate si numeroase birouri de vanzare au fost deschise in toata lumea. Astazi, Essenza Home a devenit un jucator de top specializat in produse lifestyle.

   Cu o gama larga de produse si cateva colectii sezoniere lansate in fiecare an, Essenza Home ofera un concept integral pentru interior, de la living la dormitor si baie. Gama varianta de branduri produse de Essenza prezinta stiluri diferite de interior pe toate gusturile. Cu Essenza Home fiecare persoana isi poate transforma casa in "acasa", caci despre asta este vorba pana la urma, sa te simti acasa. Acasa - locul perfect in care te relaxezi dupa o zi lunga de munca.


Lenjerie de pat Essenza

Essenza


   Fiecare design este unic si expresiv si te ajuta sa iti exprimi propriul stil. Colectiile sunt inspirate din ultimele trend-uri si contin superbe asternuturi de pat, textile de baie luxuriante si accesorii pentru casa in ultimele tendinte.


Lasa-te surprins de ultimele tendinte in colectiile moderne, redescopera finetea clasicului sau mergi pe eleganta prin simplitate. Design-ul unic combinat cu tesaturile frumoase si confortabile produse de Essenza te vor face sa te simti ca acasa, oriunde te afli.