Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Geberit: rezervoare si vase wc incastrate, rigole, accesorii

 

Geberit: rezervoare si vase wc incastrate, rigole, accesorii - 742 produse cu preturi incepand de la 17 lei pana la 32632 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 361 până la 432 din 742 total

 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8
 6. 9
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 361 până la 432 din 742 total

 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8
 6. 9
Linie de productie moderna Geberit

Compania Geberit

Grupul Geberit este liderul de piata europeana in domeniul tehnologiei sanitare cu o prezenta globala. Din momentul infiintarii sale in 1874, compania a fost intotdeauna un pionier in acest sector, stabilind in mod constant noi tendinte si trenduri cu solutiile sale complete de sistem. Gama de produse Geberit este proiectata pentru a fi utilizata atat in cladiri noi, precum si in proiecte de renovare si modernizare. Ea cuprinde linii de produse a sistemelor sanitare si a sistemelor de conducte.Produsele Geberit sunt inovatoare, durabile si eficiente, proiectate si fabricate sa ofere solutii high-end pentru instalatori si utilizatorii finali. Designul, confortul, consumul redus de apa si implicit de energie, protectia impotriva incendiilor, izolare fonica, precum si ecologia si sustenabilitatea - sunt probleme globale si reprezinta tendintele la care Geberit ofera raspunsuri competente si profesionale.


Companie premiata international : IF Product Design AWARD si DESIGN PLUS by ISH.

IF Product Design Award Design Plus Award