Baia este cel mai complex loc al casei si de aceea merita toata atentia inca din stadiul de proiect.
Pentru a face lucrurile mai simple, iti oferim recomandari si sugestii pentru amenajarea unei bai complete, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si de buget. Nu mai pierde timpul cu detalii pentru ca am centralizat noi absolut tot ce ai nevoie, de la obiecte sanitare, mobilier, dusuri si cazi, toate potrivite intre ele, din aceeasi colectie sau complementare.
Consultantii nostri iti stau la dispozitie daca vei avea nevoie de completari sau modificari.
Alege modelul de baie care ti se potriveste si, cu un singur click, l-ai adaugat in cos.

Recomandarea noastra
 
72

23 Produs(e)

Recomandarea noastra
 
72

23 Produs(e)

Inspira-te din sugestiile noastre, fie ca incepi un proiect de amenajare baie moderna, retro, urbana, minimalista ori clasica, fie ca te afli in cautarea celei mai bune solutii de amenajare baie mica sau mare. Stim ca vrei sa vezi cat mai multe exemple de spatii decorate in diverse stiluri, asa ca ti-am pregatit o selectie utila de idei amenajare baie ca sa-ti usuram misiunea.
Facem lucrurile mai simple oferindu-ti recomandari si sugestii pentru amenajarea unei bai complete, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si de buget. Gasesti aici idei de amenajare baie mica (2 - 4 mp), baie medie (4 - 8 mp) si baie mare, de peste 8 mp.
Consultantii nostri iti stau la dispozitie daca vei avea nevoie de completari sau modificari, ca sa poti duce la bun sfarsit proiectul tau de amenajare baie.