• Lavoar Laufen Il Bagno Alessi One 52x52cm, antibacterian, fara orificiu baterie, fara preaplin, montare pe blat
  • Lavoar Laufen Il Bagno Alessi One 52x52cm, antibacterian, fara orificiu baterie, fara preaplin, montare pe blat
  • Lavoar Laufen Il Bagno Alessi One 52x52cm, antibacterian, fara orificiu baterie, fara preaplin, montare pe blat

Lavoar Laufen Il Bagno Alessi One 52x52cm, antibacterian, fara orificiu baterie, fara preaplin, montare pe blat

Lavoar Laufen Il Bagno Alessi One 52x52cm, antibacterian, fara orificiu baterie, fara preaplin, montare pe blat


LAUFEN - Traditie, Design, Precizie, Claritate!


   LAUFEN, marca premium aflata sub umbrela ROCA, este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de obiecte sanitare, cu o retea de distributie globala. Personalitatea acestui brand elvetian extrem de traditional reflecta o simbioza de design, calitate si functionalitate.

   De peste 120 de ani, LAUFEN foloseste cel mai vechi material maleabil cunoscut de om pentru a fabrica produse sanitare inovatoare cu legendara precizie elvetiana. Designul elvetian al produselor LAUFEN uneste doua tendinte majore de proiectare: stilul emotional italian din sud si traditia nordului de precizie si claritate.

   Produsele LAUFEN aduc un grad inalt de beneficii practice pentru client, care nu este de multe ori vizibil imediat. LAUFEN este preocupata de conservarea resurselor naturale si protejarea mediului, lucru demonstrat prin faptul ca produsele lor permit apei sa fie utilizata cu moderatie.


Fundatia Istorica de Arta Contemporana si Arhitectura


   LAUFEN este sinonim cu perfectiunea in termeni de forma si maiestrie si cu tehnologie avansata. Forumul LAUFEN situat la sediul central din cantonul Baselland reflecta aceasta identitate foarte bine. Arhitectii elvetieni Nissen & Wentzlaff au proiectat o cladire ce iese in evidenta prin impresionantul betun expus si statica eleganta, inspirata din chiuveta "bol/08" conceputa de Ludovica si Roberto Palomba - parte din colectia Palomba de LAUFEN. Un spirit inventiv si dorinta de inovare tehnica sunt, de asemenea, parte a conceptului cladirii la fel ca fabricarea produselor LAUFEN, ca si utilizarea eficienta a resurselor si o amprenta ecologica acceptabila. Ca urmare, cladirea multi-premiata - este o caracteristica remarcabila in zona Basel, bogata in arhitectura superba.

   LAUFEN a castigat "Premiul pentru Marketing + Arhitectura" la categoria "Birou si cladiri comerciale - interioare industriale si comerciale", in 2010. A castigat de asemenea premiul "Green Good Design" iar in 2011, "Best Architects" la categoria " Cladiri comerciale si industriale".


Mai inteligent, mai eficient, orientat catre viitor!


   Prelucrarea vizionara a ceramicii necesita cunostinte de fond, o abordare experimentala si capacitatea de a traduce ideile in procese industriale. LAUFEN proceseaza materialul delicat cu cea mai mare atentie si pasiune, avand multa atentie la detalii pentru a atinge cea mai buna calitate elvetiana. Printre obiectivele LAUFEN se numara economisirea resurselor naturale si reciclarea inteligenta chiar si in timpul procesului de productie, precum si realizarea de produse finite ce pot reduce cantitatea de apa folosita pentru spalare.

   Fiecare toaleta, pisoar sau bideu este supus unui test de vid si este verificata capacitatea de evacuare. O verificare vizuala amanuntita dupa fiecare etapa de productie garanteaza faptul ca numai piesele care sunt perfect realizate sunt procesate in continuare pana la produsul finit. Verificarea finala de calitate garanteaza atuurile companiei: fiabilitate, precizie si functie in toate culorile si formele posibile.


Design elvetian! Fie ca este vorba de obiecte individuale de baie sau seturi - baile LAUFEN vorbesc aceeasi limba de design, putand fi perfect integrate in concepte arhitecturale.


IL BAGNO ALESSI ONE - rasfat!

Un clasic modern, cu design poetic, senzual ce aduce profunzime emotionala pentru camera de baie. O creatie a prolificului designer italian Stefano Giovannoni.IL BAGNO ALESSI DOT - echilibru perfect!

Formele geometrice subevaluate ale baii creeaza un aer de liniste si relaxare.PALOMBA - amprenta naturii!

Sursa de inspiratie a colectiei Palomba a fost natura. Formele sale naturale se combina fara efort pentru a crea un tot armonios.KARTELL by LAUFEN - unghiuri de lumina!

Geometria rigida a elementelor ceramice este temperata de luminozitatea multicolora a elementelor de plastic transparent. Un proiect inspirat de designul iconic de Kartell alaturi de calitatea de LAUFEN.LIVING!

Cu multiple fatete ca viata insasi. Baile LAUFEN Living sunt concepute pentru o viata moderna si se pot imbina armonios in orice stil de viata.LB3 - decorarea este permisa!

O casa nu este o imagine a unui moment, dar reflecta diversitatea de viata, idei si posesiuni. LAUFEN ofera un design de baie potrivit.INO - estetica imponderabila!

Obiecte elegante, atractive, cu linii simple si aproape imponderabile.VAL - functioneaza ca decor!

Linii arhitecturale simple, margini extrem de inguste si structuri de suprafata fine - o colectie unica.PALACE - Un clasic atemporal, conceput pentru viitor!

O colectie potrivita atat pentru bai private cat si pentru hoteluri din intreaga lume.LAUFEN PRO S - Subtire, usor si indraznet!

Datorita reproiectarii delicate, eleganta colectie este compatibila cu toate variantele Pro.LAUFEN PRO - design democratic!

"Less is More" elegant, functional si extrem de flexibil la un pret atractiv.FLORAKIDS - creat cu dragoste!

O baie pentru copii trebuie sa fie imaginativa, colorata si jucausa. Forma, functia si dimensiunea ideala pentru copii de gradinita.MODERNA PLUS - Clasic elegant!

Gama completa de baie de inalta calitate. Limbajul atemporal si armonios al formelor acestei colectii aduce un aer modern.MODERNA/MODERNA R Clasic cu C mare!

Practic, durabil si discret elegant - expresia virtutilor proiectarii elvetiene.


Producător
Producator Laufen
Colectia Il Bagno Alessi One
Specificaţii
Montare Pe blat
Design Rotund
Material Ceramica
Dimensiuni 520 x 520 x 175 mm
Culoare Alb
Specificatii Lavoar cu montare pe blat Laufen Il Bagno Alessi One antibacterian fara preaplin

Pachetul include:
- Invelis antibacterian de tip Clean Coat Ceramics
- Ventil, fara preaplin, cu placuta ceramica pentru ventil (898184)
- Kit de montaj (89194)
- Schita decupare blat (891978)

Greutate: 12.8Kg
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register