Lavoar Ideal Standard Tesi 62x45cm, montare pe mobilier, negru mat

T3510V3

Preţ vechi: RRP: 1.872,35 Lei

Special Price 1.079,00 Lei

Producător
Brand Ideal Standard
Colectia Tesi
Cod EAN 8014140485513
Specificaţii
Montare Pe mobilier
Design Patrat
Material Ceramica sanitara
Dimensiuni 625 x 450 mm
Culoare Negru mat
Garanţie
Garantie 25 ani
Descriere

Brand-ul Ideal Standard Tesi este recunoscut pe plan internațional deoarece a găsit soluții atemporale pentru a transforma baia într-un spațiu destinat ritualului de înfrumusețare și relaxării. Pentru a răspunde nevoilor oricărui stil de viață, accentul se pune pe tehnologia de ultimă oră și pe calitatea superioară a produselor. Brand-ul găsește surse de inspirație în natura înconjurătoare, pentru a propune un design care este practic, dar totodată elegant. Astfel, produsele sunt definite de linii ușor geometrice, care transformă baia într-un spațiu modern și plăcut din punct de vedere estetic.


Ideal Standard oferă, de peste o sută de ani, o gamă completă de elemente intuitive, realizate pe baza echilibrului perfect dintre confort și funcționalitate. Astfel, ținând cont de nevoile clienților, și anume: un design plăcut din punct de vedere estetic și sistemul avansat care asigură întotdeauna igiena corespunzătoare, tehnologia de spălare inovatoare Aquablade a fost special concepută pentru a răspunde tuturor exigențelor. Astfel, brand-ul Ideal Standard cuprinde o gamă variată de lavoare, baterii, piese de mobilier, obiecte sanitare și sisteme wellness realizate pentru baia în care te poți relaxa și îți poți redobândi energia și starea de bine!


Ideal Standard Tesi - lavoare baie


Lavoar Ideal Standard: piesa de rezistență pentru o baie elegantăIdeal Standard a realizat colecția Tesi, care cuprinde elementele necesare unei băi complet funcționale, care să se potrivească nevoilor tale, dar în același timp să ofere un aspect estetic elegant. În acest sens, în colecție se regăsesc și lavoarele: elementele necesare pentru a completa ritualul tău zilnic de relaxare.


Chiuveta este o piesă foarte importantă în orice baie, însă, pentru a realiza baia ideală, unde te poți relaxa în voie și îți poți pune în practică ritualul de înfrumusețare, este recomandat să optezi pentru un lavoar ce are cel mai potrivit design pentru baia ta. Fie că preferi o baie cu un design clasic, fie că optezi pentru o baie cu un aspect modern, lavoarele de la Ideal sunt disponibile în diferite forme ovale și pătrate pentru a-ți transpune viziunea în realitate. Mai mult, lavoarele sunt disponibile în două culori: alb mat și negru mat, deoarece Ideal Standard dorește să ofere soluții cu un design atemporal și cu funcționalități avansate.


Ideal Standard Tesi - lavoare baie

Lavoarele au un orificiu pentru baterie și preaplin, iar montajul acestora se poate realiza fie suspendat, fie pe mobilier, în funcție de modelul ales. Totodată, protejarea sănătății tale este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când dorești să alegi un lavoar pentru baie. De aceea, brand-ul Ideal Standard a creat lavoare confecționate din ceramică sanitară, un material care ajută la împiedicarea formării bacteriilor. Astfel, baia ta are un design deosebit și elegant, dar în același timp, beneficiezi și de un confort mai mare atunci când piesele sunt special concepute pentru a te proteja în fiecare moment.


În afară de lavoarele pentru baie, din colecția Ideal Standard Tesi mai fac parte și bateriile pentru baie, mobilierul pentru baie, dar și vasele WC și bideurile pentru baie. Aceste piese completează sistemul necesar pentru baia ideală, cea în care eleganța, siguranța și diferitele funcționalități formează un sistem intuitiv.


Ideal Standard Tesi - lavoare baie

Ideal Standard Tesi - lavoare baie
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Lavoar Ideal Standard Tesi 62x45cm, montare pe mobilier, negru mat

face parte din Obiecte sanitare categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Lavoare baie.