Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Lavoar Kolo Traffic 90cm, glazura reflex, montare pe mobilier

Producător
Producator Kolo
Colectia Traffic
Specificaţii
Montare Pe mobilier
Design Patrat
Material Ceramica
Dimensiuni 90x48 cm
Culoare Alb
Glazura Reflex
Este un strat de acoperire aplicat pe produsele ceramice de baie si pe incintele de sticla ale cabinelor de dus. Mentinerea curata a unor astfel de produse este extrem de simpla. Acest strat modern limiteaza eficient depunerea murdariei pe produsele ceramice si pe suprafetele de sticla, iar o laveta sau un burete sunt de ajuns pentru a le curata. Suprafata stratului de acoperire Reflex KO?O ramane curata mai mult timp si depunerile de calcar sau grasime pot fi indepartate cu mai multa usurinta decat cele de pe suprafetele traditionale.

Garanţie
Garantie 84 luni

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Categorii asociate

Lavoare baie Piedestale lavoar Seturi vase WC Vase WC Capace WC Bideuri Sisteme de bideu Pisoare

Linkuri utile

Idei Amenajare Baie Obiecte sanitare Cazi de baie Igienizare & Intretinere baie Baterii de baie Sisteme de dus Rezervoare WC Cabine de dus Cadite de dus Accesorii baie Mobilier de baie Pentru persoane cu dizabilitati Accesorii montaj Placari & Pardoseli Radiatoare Confort termic