Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Marc O`Polo - 1 produse cu preturi incepand de la 108 lei pana la 108 lei

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 1

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 1


Cu Essenza Home te simti ca acasa.

   Asternuturi de pat, prosoape, pleduri, perne... confortabile si perfecte pentru relaxare.

   Inca din 1691 compania olandeza Essenza Home proiecteaza, distribuie si produce textile pentru casa mereu in trend, pentru toate gusturile si potrivite oricarui stil. La inceput, toate acestea erau facute exclusiv pentru marile branduri. Totusi, in 1988 compania a lansat primul brand propriu "Essenza". De atunci numeroasele parteneriate internationale au atras branduri licentiate si numeroase birouri de vanzare au fost deschise in toata lumea. Astazi, Essenza Home a devenit un jucator de top specializat in produse lifestyle.

   Cu o gama larga de produse si cateva colectii sezoniere lansate in fiecare an, Essenza Home ofera un concept integral pentru interior, de la living la dormitor si baie. Gama varianta de branduri produse de Essenza prezinta stiluri diferite de interior pe toate gusturile. Cu Essenza Home fiecare persoana isi poate transforma casa in "acasa", caci despre asta este vorba pana la urma, sa te simti acasa. Acasa - locul perfect in care te relaxezi dupa o zi lunga de munca.


Lenjerie de pat Marc O'Polo

Marc O'Polo - stil urban relaxat


   Fondat in Stockholm in 1967, Marc O'Polo semnifica stilul urban relaxat, cu standarde inalte si o preferinta pentru materiale naturale. O imagine perfect reflectata in noile colectii pentru casa, ce includ o gama varianta de lenjerii de pat moderne si elegante, pleduri decorative, prosoape moi si halate de baie confortabile.


Stilul este rafinat, urban, modern si reflecta esentele de design scandinave. Materiale naturale precum lana, inul si bumbacul fin sunt combinate cu detalii fine si design atemporal. Calitate superioara pentru maxim de confort.