Nicol

    • Ai facut o selectie pentru care nu exista produse. Te rugam alege alta combinatie de filtre.
Accesorii de baie Nicol

Enjoy your bathroom!

   Compania NICOL stabileste tendintele in baie prin colaborarea cu designeri nationali si internationali (Elke Arora, marie Korbel, Claudia Richer, Enthoven Associates, Walter A. Schaefer si multi altii).

   La data de 01 octombrie 1972 compania Nicol a fost fondata de Jehser Wilfried si sotia sa Gretel si astfel intra pe piata de accesorii din lemn pentru baie. In primele luni s-au concentrat pe furnizarea cu succes a accesoriilor din lemn, insa la sfarsitul anilor ’70, au introdus in portofoliul firmei un produs extrem de neobisnuit pentru acea perioada – covorasele de baie.


Rasfat pentru trup si suflet

Accesorii de baie negre Nicol

De la mijlocul anilor 1990 Nicol a fost lider de piata cu colectiile sale speciale. Este o companie deschisa in ceea ce priveste nevoile clientilor sai si sunt mereu in cautare de idei noi. In iunie 2012, Nicol a fost distinsa cu un loc in “Top 100” cu premiul “Cea mai inovatoare companiei mijlocie din Germania”. Produsele sunt testate si certificate de catre TÜV-CERT, in conformitate cu standard european DIN ISO 9001:2000.


Inspiratie pentru o baie de vis

   Nicol ofera o gama larga de accesorii de wellness si sauna si foloseste materiale de inalta calitate pentru a crea produse care combina aspectul estetic si cel functional.

   Fuziune perfecta intre design si functionalitate! Rasfata-te cu o baie eleganta, plina de bun gust. Astazi o baie nu este doar o baie, ci o parte a spatiului de locuit personal.