Parfum pentru lampa catalitica Berger Starck Peau de Soie 500ml

115106

98,41 Lei
Producător
Brand Maison Berger
Colectia Starck
Cod EAN 3127291151062
Specificaţii
Caracteristici Maison Berger Paris x Starck, o experiență senzorială unică.
Pentru prima sa colaborare cu Maison Berger, designerul Philippe Starck a imaginat un laborator de obiecte inspirate din inteligența științei și emoția parfumului, care se întoarce la originile mărcii fondate de farmacistul Maurice Berger, inventatorul celebrei lămpi Berger. Maison Berger Paris x Starck oferă o lampă Berger, precum și un buchet și un difuzor electric. Această colecție este disponibilă în 3 parfumuri - Peau de Soie, Peau de Pierre și Peau d'Ailleurs - concepute de Philippe Starck, produse de Maison Berger pentru casă.


Creeaza propriul teritoriu olfactiv si asteapta o feminitate cu accente parfumate si catifelate, evaziv de poetice.
Peau de Soie este un paradox, acela al unui parfum a carui feminitate se dezvaluie in jurul inimii unui unui barbat. Un contrast feminin - masculin, un joc al seductiei intre materiile prime, ciresul si violetele se unesc cu note aromatice moderne pentru a echilibra in fundal notele lemnoase si de chypre.

Peau de Soie este o transcriere fidela a parfumului de corp imaginat de Philippe Starck. Acest parfum evoca, prin compozitia sa, femeia in tot misterul ei, paradoxul si contrastele ei.
Aromele pudrate de violete si iris, rafinate si senzuale, sunt subliniate de note moscate si lemnoase. O feminitate delicata si plina de putere de caracter se dezvaluie incetul cu incetul. Modernitatea sa se dezvaluie in explozivitatea olfactiva a bergamotei acidulate, cuplata cu un traseu aromat. Aceasta prospetime este contrabalansata de o baza calda, mai masculina.
Fiecare din acordurile parfumate se atrag, se seduc si raspund unul altuia, un echilibru perfect intre catifelare si personalitate.


Note de varf: Cirese, Bergamot, Violete
Note de mijloc: Iris, Note aromatice, Mosc alb
Note de baza: Mosc, Patchouli, Chypre
Cantitate 500 ml
Descriere
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Parfum pentru lampa catalitica Berger Starck Peau de Soie 500ml

face parte din Lampi catalitice & Accesorii categoria Decoratiuni. Vezi mai multe produse similare în Parfumuri lampi catalitice.