• Set complet vas WC Ideal Standard Connect Cube cu rezervor si capac inchidere lenta
  • Set complet vas WC Ideal Standard Connect Cube cu rezervor si capac inchidere lenta

Set complet vas WC Ideal Standard Connect Cube cu rezervor si capac inchidere lenta

Set complet vas WC Ideal Standard Connect Cube cu rezervor si capac inchidere lenta


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Ideal Standard
Colectia Connect
Specificaţii
Tip WC + Rezervor aparent + Capac
Compatibilitate Pentru rezervor asezat
Montare Pardoseala
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Material Portelan sanitar
Dimensiuni 365 x 665 x 780 mm
Culoare Alb
Specificatii Setul Contine :
- Vas wc pe pardoseala Connect (E803601)
- Rezervor wc Cube alimentare laterala, buton cu dubla actionare (E797101 )
- Capac WC Soft Close din duroplast cu inchidere lenta, cu balamale din otel inoxidabil (E712701)

Greutate totala: 36.5 Kg
Garanţie
Garantie 25 ani

Opiniile altor utilizatori:

Un produs excelent! (comentariu scris de VALENTIN)
Rating
Am cumparat acest produs pe data de 26.02.2016,nu inainte de-a ma informa si pe alte pagini de pretul real.Intr-adevar pretul era redus asa cum preciza in site.(870.76 ron).
Faceti o comparatie de actualitate:
http://www.saniclas.ro/vas-wc-cu-rezervor-si-capac-inchidere-lenta-ideal-standard-gama-connect.html?utm_source=price-ro
sau
http://www.case-az.ro/lavoare/vase-wc-stative/vas-wc-cu-rezervor-pe-vas-connect-si-capac-normal.html asta-i cel cu inchidere normala.
Deci...experienta mea cu acest magazin online,a fost foarte buna.Tot timpul am fost informat in contul meu de client cu situatia produsului,etc,etc.
Setul este magnific!Are un design extraordinar,construit din materiale de cea mai buna calitate,nu se aude niciun zgomot,atat la intrarea apei in rezervor,cat si la evacuare.Recomand cu incredere atat siteul,cat si produsul respectiv.Garantia este de 25 ani.
Sa spun ceva "negativ",ar fi lipsa acelui furtun cu plasa din sarma care face legatura intre robinetul din perete (care este inclus in set si este de Ideal Standard) si vasul wc.ului.Setul respectiv a fost dotat cu de toate,mai putin acel furtun...care costa 10 roni si care gasesti destul de greu unul de marca.Cele din magazinele sanitare romanesti sunt foarte proaste,atat calitativ cat si constructiv.
Per total,pret,calitate,serviabilitate,as da nota 10 fara ezitari. (Postat în 19.08.2016)

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register