Cand stilul se imbina cu eleganta

Când Stilul se îmbină cu Eleganța


În luna decembrie, redactorii ELLE Deco au descoperit două apartamente din zona Dorobanți, din București, care au avut împreună un touch special: ambele poartă semnătura SensoDays.


Aflate într-o zonă care degajă de la început o eleganță aparte, cele 2 apartamente au fost realizate nu doar pentru confortul tău, ci și pentru cei care își doresc întotdeauna impecabilitate.


Cu accesorii din zona de mobilier, dar și de placări ceramice și instalații sanitare premium, cele două apartamente au fost realizate cu atenție pentru fiecare detaliu în parte.


Într-un material extins în ediția de iarnă a revistei Elle Deco, focusul a fost pe senzația de spațialitate continuă pe care cele două apartamente o oferă locatarilor.


Printre elementele cheie s-au numărat: canapeaua, o piesă centrală pentru living ce a aparținut cunoscutului producător Italian Gamma Arredamenti, vaza Shine design Eugeni Quitlett, măsuța Sparkle design Tokujin Yoshioka, în nuanță verde salvie, dar și scaunul Generic C design by Philippe Stark.


Ca de obicei atunci când vorbim de SensoDays și SensoDays.ro, o atenție aparte a primit-o amenjarea băilor pentru ambele apartamente. Ambele săli de baie au fost dotate cu obiecte sanitare marca Duravit, în timp ce bateriile de duș și de chiuvetă au purtat semnătura inegalabilului Hansgrohe.


Dacă nu ai apucat să cumperi ultimul număr, află că unul dintre elementele must have pentru casa ta, în 2020, este caloriferul Zehnder. Acesta se regăsește în discreția apartamentelor, datorită look-ului lor stylish, ce ajută foarte mult la fluidizarea vizuală a spațiilor.


Design compact și eficiență maximă. Ce poți să îți dorești mai mult?


Așa că dă o fugă până la cel mai apropiat punct de ziare pentru că Elle Deco Recomandă – SensoDays.