Masa festiva SensoDays

Elle a Încercat ... SensoDays


Revista Elle, cea mai vândută publicație de modă & stil din România, a fost ”în vizită” la showroom-ul SensoDays, din Băneasa, în luna septembrie a acestui an. Ce a ieșit? O poveste filmată și împărtășită atât în online, cât și în print, dar și o groază de momente pe care le puteți vedea în video-ul de mai jos.De ce, totuși, SensoDays? Crina Alexe, redactor Elle & style aficionado a apelat la ajutorul nostru pentru o cină pregătită special pentru prieteni, în natură! Dar cum vremea a început să se strice ușor, ușor, iar zilele reci de toamnă au apărut de nicăieri, planurile noastre au fost date peste cap. Însă nu ne-am panicat, nu aveam de ce, pentru că am decis să aducem ”natura” la cină! Simplu și cu stil! :)


Legătura dintre noi a venit în mod natural și rapid pentru că la SensoDays găsești peste 100 de brand-uri premium, dedicate celor cu gusturi fine, care își doresc ca întotdeauna casă lor să ”primească” tot ce este mai bun. La un click distanța, Crina și-a ales produsele favorite pe site și s-a hotărât se ne facă o vizită pentru a le vedea și mai de aproape.


Iar cum cina trebuia să fie una de neuitat, Biofilia, una dintre principalele tendințe în materie de amenajări interioare în acest sezon, a fost tema selectată. Focusul produselor a fost pe culori, texturi și arome care te duceau cu gândul un party în aer liber, înconjurat de prieteni, departe de zilele ploioase care își făceau locul în locul celor la terase.


Planul era pus în mișcare. Urma o cină pe cinste! :)

Step 1: Fără îndoială, pentru starter, sugestia noastră pentru băutura de bun-venit a fost setul de pahare de la LSA International, cu accente aurii, model Space Gold. Istoricul celor de la LSA este unul extrem de bogat, aceștia reprezintă unul dintre cele mai importante brand-uri de sticlărie contemporană și porțelan, iar în România setul se regăsește în exclusivitate pe SensoDays.ro.


Pahare LSA International Space Gold

Step 2: Pentru amenajarea mesei, Crina a apelat la o față de masă Sander, în nuanța Silver Peony, care nu doar se potrivește perfect cu tema cinei, dar și beneficiază de o protecție anti-pată, iar oaspeții ei se pot distra fără să fie stresați când ciocnesc paharele de vin sau când își beau cafeaua.

Step 3: Pentru farfurii am ales două tipuri de bază: It’s My Moment Almond și It’s my Match Green Leaf. Dacă primele au o tematică fermecătoare care te duce cu gândul la mare, al doilea set se potrivește perfect cu Biofilia. Ambele fac parte din noua colecție Villeroy & Boch, lansată chiar anul acesta.


Farfurie Villeroy&Boch it's my match green leaf
Platou Villeroy&Boch it's my moment almond

But wait, there is more! Bolurile Manufacture Rock, de la același Villeroy & Boch au fost alese pentru că sunt în tandem cu aranjamentul pregătit, gata pentru iubitorii de salate Caesar, Coleslaw sau Shopska.


Step 4; Și ca un adevărat digestiv, cafeaua trebuie neapărat să fie servită în cești, care să aducă un accent metalic, contemporan, iar selecția a venit în mod natural, colecția Sorbet Cinnamon, tot de la același LSA.


Iar la final ne rămâne o singură întrebare: Crina, ce le-ai gătit? :)