Reinventează-ți apartamentul cu Idei Premium

SensoDays.ro – Reinventează-ți apartamentul cu Idei Premium, alături de produse Premium


Ca în fiecare sfârșit de an, punem la cale idei și planuri noi pentru un ”restyle” când vine vorba de casa noastră. Ne dorim ca spațiul în care trăim să se reinventeze în fiecare sezon, să fie în trend cu tendințele cele mai noi de pe piață.


Și cum facem asta? Simplu, intrăm pe SensoDays.ro.

Pentru iubitorii de idei inovatoare când vine vorba de living, în ediția de decembrie-ianuarie a revistei Igloo, SensoDays a oferit sfaturi pentru cei care sunt în căutare de ”echilibru”, pentru cei care consideră că valoarea de ”acasă” primează în orice moment.


Identitatea vizuală, elementele decorative sau selecția cromatică au fost idei esențiale după care SensoDays.ro s-a ghidat în procesul de ”reinventare” a sufrageriei tale.


Fie că alegi un stil eclectic, industrial sau specific marilor metropole, pentru SensoDays produsele premium sunt întotdeauna un must-have pentru fiecare alegere în parte.


Scaune, corpuri de iluminat, materiale de finisaj pentru pardoseli și placări nobile pentru pereți, căutarea soluțiilor optime sunt primordiale în alegerea pe care fiecare designer de interior o face. Mereu în căutarea acelui obiect favorit care să se afle în centrul noului stil pe care vrei să îl adopți? SensoDays.ro este răspunsul.


Zona de home & Deco reprezintă întotdeauna o provocare pentru cei care doresc, în primul rând, să aleagă cele mai bune soluții în configurarea unui living contemporan. Tocmai de aceea, pentru 2020, canapelele Gamma Arredamenti sunt un must have din ”shortlist-ul” fiecărui shop lover pus pe redecorare.


Nu te-ai convins? Află că ultimul număr din Igloo este disponibil și în această lună și vine și cu sfaturi și idei pentru cei care doresc o redecorare mai compactă: plăci pardoseală, fotolii sau perne.


Ce mai aștepți? See you in print!