Securit
Securit

Securit - 26 produse cu preturi incepand de la 12 lei pana la 589 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 26

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 26

Logo Securit

Colorati-va viata! Securit by VermesBrandul Securit a aparut in 1982 si in doar 4 ani a inventat Liquid Charlmarker - creta lichida, ce a contribuit la expansiunea brandului in toata Europa. Compania a crescut rapid exportand produsele sale in peste 25 tari. Vermes are sediul central este in Almere - Olanda si este lider in piata produselor de afisaj decorativ sub numele Securit.Toate produsele sunt create si produse de echipa proprie de design Vermes si sunt acum distribuite in peste 90 de tari.Cuvintele cheie ce definesc produsele Securit sunt inovatie si calitate, fiind recunoscute pentru designul modern dar si clasic.
Tabla Securit Tabla Securit

Securit Pro & HomeDe peste 70 de ani, Securit furnizeaza utilizatorilor profesionisti mijloacele de a-si face publicitate creativa afacerii lor cu produse de calitate.Fie ca este vorba de animale de cretă 3D, de arta moderna a peretelui Hexagon sau de un set de lustre colorate, produsele Securit scot in evidenta latura artistica si imaginativa a tuturor.

Tabla Securit Tabla Securit

Tabla Securit Tabla Securit