Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Zwiesel 1872: pahare, carafe, cristaluri - 3 produse cu preturi incepand de la 107 lei pana la 137 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 3

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 3

Logo Zwiesel Kristallglas

Sticla cu blazon!


Zwiesel Kristallglas AG este combinatia perfecta dintre arta fabricarii sticlei si tehnologia de ultima generatie pentru gastronomia de elita.

Povestea incepe in anul 1872 in Zwiesel, un orasel din Bavaria, cu o traditie de peste 600 de ani in fabricarea sticlei. Oamenii din aceasta regiune au un simt profund al istoriei si culturii, fiind devotati fabricarii sticlei de aproape 600 de ani. A inceput ca un mic producator de geamuri si a ajuns astazi unul din cei mai importanti specialisti internationali in sticla. Zwiesel este mai mult decat un mare producator de sticlarie, reprezinta maiestria artizanala a culturii sofisticate a sticlei. Traditia, inovatia si standardele inalte de excelenta se imbina armonios in arta reprezentata de fiecare pahar de cristal Zwiesel.

Pahare de vin Zwiesel 1872
Logo Zwiesel 1872

Zwiesel 1872 - Savureaza momentul!


   Serii exclusive de pahare gourmet si accesorii de calitate, ce combina designul sofisticat cu arta exceptionala a fabricarii manuale a sticlei. Zwiesel 1872 este sinonim cu un stil de viata individual, desfatare sofisticata, diferentiatori si cunoastere. Savureaza momentul - este o promisiune in directa conexiune cu estetica si ambianta. Creatiile ingenioase ale Zwiesel 1872 respecta aceasta promisiune, subliniaza standardele de design atemporale si aduc o savoare speciala culturii de masa moderne.


Pahar si decantor Air Sense

Pe langa formele inspirate din natura, designerii Zwiesel folosesc concepte de culoare perfect concertate. Seriile de sticlarie de top deriva din cele de serie, ele aducand nu numai frumusete in forma, dar mai ales conformitate cu principalul lor scop: acela de a aduce in centrul atentiei nuantele si aromele vinurilor. Zwiesel 1872 face parte din familia cunoscatorilor de vin, un pahar ce este un expert argumentat in ce priveste modul de a gestiona continutul sau. Zwiesel 1872 reprezinta placere deosebita, estetica si aroma - emotie pura.


Seriile de pahare Zwiesel 1872 isi castiga individualitatea caracteristica prin sinteza designului contemporan, curat si a cunostintelor traditionale ale artei formatorilor de sticla. Colectii exclusive ce emana calm, eleganta si calitate. Sticla prelucrata manual are o senzatie dinamica deosebita, senzuala si detalii unice - fiecare pahar este o opera de arta individuala. Sticlaria Zwiesel 1872 Gourmet este eleganta si functionala, conceputa pentru a spori caracterul si aroma vinurilor fine.

Pahare de vin Zwiesel Enoteca
Tehnologie Drop Protect

Cultura inovatiei!

Micile idei pot sa aiba un mare impact. Schimbarea este elixirul vietii, iar pentru Zwiesel reteta castigatoare este combinatia dintre traditiile fabricarii sticlei si permanenta dezvoltare de noi tehnologii si inovatii. Zwiesel Kristallglas detine 16 drepturi de proprietate sub forma de brevete, brevete de utilitate pentru produse si dezvoltari de produse.


TRITAN® Crystal Glass - cristal fara plumb.. Pentru a crea un cristal de calitate superioara compania Zwiesel Kristallglas a ales folosirea titanului, impreuna cu alte elemente cum ar fi soda, nisipul, feldspatul, oxidul de zinc si aluminiul. Rezultatul este un cristal imaculat si rezistent. Mai mult, TRITAN® Protect este o dezvoltare suplimentara ce mareste si mai mult durabilitatea si rezistenta produselor. Astfel, produsele fabricate din cristal Tritan prezinta o rezistenta mecanica foarte mare, rezistenta la zgarieturi, o claritate deosebita si de asemenea face posibila spalarea in masini de spalat vase.

DROP PROTECT. Sa torni un vin bun dintr-o carafa si sa nu stropesti fata de masa tine de noroc in majoritatea cazurilor. Zwiesel a gasit o solutie pentru a garanta ca nici o picatura nu se va pierde cu carafele prevazute Drop Protect - o tehnologie ce previne formarea picaturilor pe marginea carafei.

LAGS - Laser-Ablation-/Glass-to-Glass Sealing System. Pentru finisare se foloseste o tehnologie cu LASER care niveleaza buza paharului si indeparteaza imperfectiunile, fiind de mare ajutor in imbunatatirea formei paharului care la randul ei ofera o imbunatatire a savurarii aromei bauturilor.