• Baterie bideu Hansgrohe Logis 100
  • Baterie bideu Hansgrohe Logis 100

Baterie bideu Hansgrohe Logis 100

Baterie bideu Hansgrohe Logis 100


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Producător
Producator Hansgrohe
Colectia Logis
Specificaţii
Tehnologie Standard
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii Rata debit: 7.2 l/min.
Ventil cu sistem Pop-Up inclus
Aerator pivotant cu bila.
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

Garanţie
Garantie 60 luni

Opiniile altor utilizatori:

Made in China - la fabricile Hansgroge (comentariu scris de SensoDays)
Rating
Dorim sa precizam ca Logis se produce in China, in fabricile Hansgrohe, conform standardelor Hansgrohe.

Daca se intampa ceva cu furtunele (pana acum nu am avut nici o reclamatie in peste 10 ani de existenta), asiguram service si in garantie, si in postgarantie. Transportul produsului in perioada de garantie este gratuit pentru clientii SensoDays :) (Postat în 30.05.2018)
Made in China (comentariu scris de Marius)
Rating
Am comandat mai multe baterii de lavoar si de cada din gama Hansgrohe Logis. Arata impecabil. Insa, sunt facute in China, iar furtunele sunt prinse din fabrica. S.au stricat arunci si bateria... (Postat în 09.05.2018)

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register