Baterie bucatarie Franke Maris Free by Dror, aspect inox

115.0543.294

ACCESORII / PRODUSE RECOMANDATE

Producător
Brand Franke
Colectia Maris
Cod EAN 7612985531382
Specificaţii
Tip Baterii clasice
Montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni Proiectie pipa: 195 mm
Culoare Inox
Specificatii Pipa rotativa 360°
Garanţie
Garantie 5 ani
Descriere
Baterii bucatarie Franke Maris

Baterie chiuvetă Franke Maris: elementul esențial pentru o bucătărie cu design unic

Franke oferă colecția Maris, definită prin sisteme complete pentru o bucătărie atent organizată. Bateriile și chiuvetele rezistente care se completează armonios sunt necesare pentru a obține un spațiu primitor pentru întreaga familie, dar care în același timp își păstrează eleganța odată cu trecerea timpului. Această colecție îți oferă rafinamentul perfect pentru orice tip de bucătărie, iar produsele realizate prin intermediul unor tehnologii avansate asigură confortul de care ai nevoie.


Bateriile de bucătărie din această colecție sunt deosebit de eficiente și de practice deoarece dispun de o pipă înaltă care ajută atât la umplerea vaselor cât și la spălarea rapidă a acestora. Sunt disponibile într-o gamă variată de culori: de la crom lucios până la negru sau alb mat și în felul acesta nuanțele se completează perfect, oferind un design armonios bucătăriei prin integrarea chiuvetei realizate din frangranite.


Baterii bucatarie Franke Maris

Pentru a prepara cu ușurință mesele în familie și pentru a curăța cât mai rapid întreaga veselă, bateriile din această colecție au o flexibilitate uimitoare oferindu-ți controlul asupra temperaturii și a fluxului apei. În acest sens, pipa are două caracteristici importante: un arc înalt, care facilitează utilizarea celor mai mari vase, cratițe și oale și, fiind pivotantă la 360°, este echipată cu un duș extractibil pentru a oferi un control cât mai precis. Combinația eficientă dintre robinetul principal și duș oferă nenumărate variante pentru a desfășura toate activitățile zilnice din bucătărie. Dușul extractibil cu jet dublu oferă două opțiuni: jet concentrat sau jet duș, putând beneficia de o flexibilitate mai mare în orice moment.


Experiența vastă și spiritul vizionar au ajutat compania elvețiană Franke să ofere elementele indispensabile unei bucătării moderne în cele 70 de subsidiare din circa 40 de țări. Compania se ocupă cu realizarea unei game complete de baterii, chiuvete, plite sau cuptoare incorporabile în bucătărie și sisteme inteligente de uz casnic. Din 1925, Franke s-a concentrat pe una dintre componentele importante ale casei, și anume: chiuveta de bucătărie. Însă, compania nu face niciun compromis de la calitate, așadar fiecare produs este fabricat cu atenție, bazându-se pe tehnologie avansată.


Fiindcă s-a impus în rândul vânzărilor de sisteme de bucătării inteligente, Franke este mereu în căutarea celor mai intuitive metode de a aduce atât inovația, cât și excelența tehnologică în bucătăriile din întreaga lume. În acest sens, promisiunea “Make It Wonderful” amintește de cel mai important principiu pe care se bazează compania: acela de a crea armonie între funcționalitate, design și confort, oferind astfel produse de calitate superioară, care se bazează pe ultimele noutăți tehnologice. Indiferent de dimensiunea și design-ul bucătăriei, găsești întotdeauna produse care transformă spațiul destinat gătitului în locul cel mai primitor din casă.


Pe lângă bateriile de bucătărie, colecția Franke Maris oferă și chiuvete de bucătărie și electrocasnice mari pentru a contura un spațiu în care confortul dat de funcționalitățile unice se întâlnește cu un design elegant și practic. Bucătăria definește spiritul căminului tău, așadar este recomandat să optezi pentru sisteme de calitate superioară, care oferă eficiență, și în același timp o notă elegantă.


Baterii bucatarie Franke Maris
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Baterie bucatarie Franke Maris Free by Dror, aspect inox

face parte din Bucatarie. Vezi mai multe produse similare în Baterii de bucatarie.