Baterie bideu Ideal Standard Tesi

A6579AA

Preţ vechi: RRP: 877,27 Lei

Special Price 499,00 Lei

Producător
Brand Ideal Standard
Colectia Tesi
Cod EAN 4015413338431
Specificaţii
Ventil scurgere Fara ventil
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii Baterie de bideu Ideal Standard Tesi

Principalele caracteristici:
- cartus ceramic - IS 28 mm
- dispozitiv de limitare a temperaturii
- ventil
- sistem pop-up
- racorduri flexibile G3/8” pentru conexiunea la apa
- sistem de montaj tip Easy-Fix
- inel central
Garanţie
Garantie 5 ani
Descriere

Recunoscut pe plan internațional, brand-ul Ideal Standard reușește să transforme baia într-un spațiu special dedicat relaxării și ritualului de înfrumusețare. Punând accentul pe calitatea superioară a produselor și pe tehnologia de ultimă oră, Ideal Standard oferă soluții atemporale care se potrivesc perfect nevoilor oricărui stil de viață. Pentru a propune un design practic, dar în același timp elegant, brand-ul găsește surse de inspirație în natura înconjurătoare, așadar produsele prezintă linii ușor geometrice, care transformă baia într-o încăpere modernă și plăcută din punct de vedere estetic.


De peste o sută de ani, Ideal Standard oferă o gamă completă de produse intuitive, care se bazează pe echilibrul perfect dintre funcționalitate și confort. În acest sens, tehnologia de spălare inovatoare Aquablade a fost special concepută ținând cont de nevoile clienților, și anume: designul plăcut din punct de vedere estetic și sistemul avansat care asigură întotdeauna igiena corespunzătoare. Astfel, Ideal Standard cuprinde o gamă variată de baterii, lavoare, piese de mobilier, obiecte sanitare și sisteme wellness proiectate pentru baia în care te poți relaxa și îți poți recăpăta energia și starea de bine!


Ideal Standard Tesi - baterii de baie

Baterie lavoar Ideal Standard: elementul esențial într-o baie complet funcționalăBrand-ul Ideal Standard propune colecția Tesi caracterizată prin soluții ingenioase, care oferă funcționalități avansate. În acest sens, bateriile pentru baie, fie că sunt pentru lavoar, fie că sunt pentru căzi de baie sau duș, au un design atemporal și caracteristici care transformă spălarea într-un moment de relaxare și de răsfăț.


Bateriile pentru lavoar au un sistem de montare Easy-Fix care este eficient și simplu, și totodată sunt prevăzute cu un limitator de temperatură, care permite ajustarea temperaturii maxime a apei.


De asemenea, bateriile pentru lavoar sunt prevăzute cu un inel central și un ventil care permite un debit de aproximativ cinci litri/minut. Pentru a conecta bateriile la sistemul de alimentare cu apă, acestea prezintă racorduri flexibile G3/8’’. Bateria este una dintre cele mai utilizate componente ale băii, așadar aceste caracteristici au rolul de-a oferi un confort sporit de fiecare dată când este folosită.


Ideal Standard Tesi - baterii de baie

Baterie cadă sau duș Ideal Standard: soluția pentru o baie igienizată și confortabilăÎn colecția Ideal Standard Tesi ai o varietate largă de modele care se armonizează cu design-ul băii tale. De exemplu, poți alege o baterie pentru cadă și duș care se aplică pe perete ori poți opta pentru o baterie îngropată pentru duș, având un element din plastic pentru mascare. Bateriile sunt confecționate din alamă sanitară, un aliaj format în proporție mare din cupru și care prezintă proprietăți bacteriostatice. Cu alte cuvinte, acest material împiedică dezvoltarea bacteriilor, așadar ești întotdeauna protejat în spațiul menit pentru a-ți oferi cel mai ridicat grad de confort.


Pe lângă bateriile pentru baie, din colecția Ideal Standard Tesi fac parte și mobilierul pentru baie, lavoarele pentru baie, dar și vasele WC și bideurile pentru baie. Împreună, aceste elemente formează un sistem care oferă clipe de relaxare. Prin această colecție beneficiezi de un design practic, sigur și elegant, îmbinat perfect cu acele caracteristici necesare confortului tău.

Ideal Standard Tesi - baterii de baie
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Baterie bideu Ideal Standard Tesi

face parte din Baterii de baie categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Baterii bideu.