Baterie dus termostatata Grohe Grohtherm 1000 cu set de dus Tempesta Cube, crom

g 34820005

Producător
Brand Grohe
Colectia Grohtherm
Cod EAN 4005176766343
Specificaţii
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii Setul este compus din:
- baterie de duș cu termostat Grohtherm 1000 (34814)
- set de duș Tempesta Cube 110 cu bara 60cm si furtun de dus 175cm, (26 748)


Bucurați-vă mai mult ca niciodată de un duș revigorant cu bateria cu termostat Grohtherm 1000 New. Îmbunătățirile includ noul corp compact GROHE CoolTouch®, mânerele metalice cu formă ergonomică, tehnologia GROHE TurboStat® și funcțiile ecologice de reducere a consumului de apă. Oferind optimul de ergonomie și cele mai înalte standarde de siguranță în segmentul său de piață, este termostatul ideal pentru orice tip de utilizator, de la copii la seniori. Designul modern și gama extinsă de produse asigură soluția perfectă pentru fiecare baie și amenajare, indiferent dacă este vorba de o renovare sau de o construcție nouă, în spatele sau în fața peretelui, o singură reședință privată sau un proiect comercial extins.
Tehnologii Termostat
Bateriile de dus sau de cada cu termostat garanteaza o temperatura constanta a apei, fara reglaje intermediare. Spre deosebire de bateriile clasice, unde reglarea temperaturii se face prin ajustarea debitelor de apa calda si apa rece, bateria termostatata ajusteaza singura aceste debite pentru a obtine apa la temperatura setata. Astfel, chiar si in cazul unor fluctuatii de presiune a apei, temperatura apei va fi constanta.
Termostatul are un buton suplimetar de siguranta si este pre-setat de producator in pozitia care asigura o temperatura de maxim 38-40 grade Celsius. Astfel este exclus riscul de ranire cu o apa prea fierbinte, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta.
Daca se doreste o temperatura peste 38 / 40 grade Celsius, pur si simplu se actioneaza siguranta si se roteste termostatul pana la atingerea temperaturii dorite. Modificarea temperaturii nu este posibila fara actionarea sigurantei.
Garanţie
Garantie 5 ani
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Baterie dus termostatata Grohe Grohtherm 1000 cu set de dus Tempesta Cube, crom

face parte din Baterii de baie categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Baterii dus.